Θεατρική παράσταση στην Ηλιούπολη




Ο πολιτιστικός Σύλλογος Ηλιουπολης ”ΤΕΧΝΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ”, σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”των Αλ. Ρήγα – Δημ. Αποστόλου, απο την ομάδα ενηλίκων, σε σκηνοθεσία ΑΡΓΥΡΩΣ ΔΗΜΑΚΕΑ. Το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στις 19:30 μ.μ. στο θέατρο Δημαρχείου Ηλιούπολης.
ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ:
ΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΛΕΥΤΕΡΗΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ – ΦΑΝΗΣ
ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΑΓΚΟΥ – ΜΑΤΟΥΛΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑTΣΟΥΡΗΣ – ΡΟΥΣΣΕΤΟΣ
ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΛΕΝΗ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΙΝΤΑ – ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ
ΜΕΛΠΩ ΜΑΚΡΟΜΜΑΛΗ – ΓΙΑΝΝΑ (Α Διανομή)
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΣΑΠΟΓΛΟΥ – ΓΙΑΝΝΑ (Β Διανομή)
ΓΙΩΤΑ ΚΑΖΑΝΑ- ΝΑΤΑΣΣΑ (Α Διανομή)
ΓΕΩΡΓΙΑ ΛΑΓΟΥ- ΝΑΤΑΣΣΑ (Διανομή)
ΑΝΝΑ ΠΟΡΗ – ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Α Διανομή)
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΖΑΧΟΥ – ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (Β Διανομή)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

«Μια εμβληματική μορφή της κοινωνίας των Γαργαλιάνων ο γνωστός κτηματίας και πολιτευτής Φάνης Καραβάς απεβίωσε εντελώς ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς. Τραγικές φιγούρες οι κόρες του Ελένη και Γιάννα, οι οποίες κατέφθασαν εσπευσμένα από Αθήνα. Η οικονόμος του σπιτιού Ματούλα Κρεμμυδιώτου, ο στοργικός ανιψιός Λευτέρης Τσιάπουρας και ο παραγιός Ρουσέτος Αποστολόπουλος συμπαρίστανται στο βαρύ οικογενειακό πένθος.
Η δημοφιλής μοιρολογίστρα Δέσποινα Μαντούβαλου ντύνει με το μελωδικό της θρήνο την τελευταία διαδρομή του Φάνη Καραβά προς την αιώνιο ζωή. Τη μαραθώνια μετάδοση της κηδείας, για το “Κόσμος tv”, έχει αναλάβει με το συνεργείο της η γνωστή δημοσιογράφος Νατάσα Σαϊτάνη. Το πέπλο του μυστηρίου, ωστόσο, καλύπτει το γεγονός της εξαφάνισης του συμπαθούς Αρχαιολόγου και στενού φίλου του τεθνεώτος Χρήστου Αγγελίδη.
Γιατί άραγε σταμάτησαν οι εργασίες της ανασκαφής του ξακουστού Κούρου των Γαργαλιάνων; Κόπηκαν οι πιστώσεις; Κωλυσιεργεί η Αρχαιολογική Υπηρεσία; Ή κάτι άλλο συμβαίνει που δεν το γνωρίζουμε;».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.