Άγιος Δημήτριος: “Έφυγε” ο πατέρας του Πρίντεζη




printe

Δύσκολες ώρες, περνάει η οικογένεια του Γιώργου Πρίντεζη, αφού έχασε τη μάχη με τη ζωή ο πατέρας του διεθνούς άσου, Ιωσήφ, που έφυγε νικημένος από την επάρατο νόσο.

Ο πατέρας του Γιώργου Πρίντεζη έφυγε μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 63 ετών και η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Παρασκευή 20/5. 

Ωστόσο, o Γιώργος Πρίντεζης θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού ο ίδιος ο παίκτης έχει εκφράσει την επιθυμία του να δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ, παρά τις δύσκολες ώρες που περνάει.

Πηγή: sport-fm.gr

Ο Γιώργος Πρίντεζης σε παλαιότερη συνέντευξη είχε πει για την οικογένειά του και το Μπραχάμι:

“Ο πατέρας μου ήταν ναυτικός. Τώρα έχει πάρει σύνταξη. Η μητέρα μου, οικιακά. Το 1990 εγκατασταθήκαμε στο Μπραχάμι. Ο αθλητισμός πάντα μου άρεσε. Άρχισα με τένις. Στη συνέχεια έπαιξα ποδόσφαιρο. Τερματοφύλακας. Οι αντίπαλοι δυσανασχετούσαν. Είχα φτάσει τα 206 εκατοστά στο ύψος. Μόλις έπιασα την πορτοκαλί μπάλα κόλλησα. Από τότε σπανίως περνάει μέρα χωρίς να παίξω μπάσκετ. Παραμένω κάτοικος Μπραχαμίου, έχω τους ίδιους φίλους που είχα και στο σχολείο. Πάμε σινεμά, μαζευόμαστε σε σπίτια, κάνουμε τις ίδιες με τότε πλάκες και βλέπουμε ταινίες”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.