3B: Έχασε τη μάχη ο προϊστάμενος των τεχνικών συνεργείων, Παναγιώτης Γαργαλάκος




3B logo

Έχασε τη μάχη με την επάρατο νόσο ο Παναγιώτης Γαργαλάκος, εργαζόμενος επί σειρά ετών στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όπου ήταν προϊστάμενος των τεχνικών συνεργείων του Δήμου. Παράλληλα με τις υπηρεσιακές του υποχρεώσεις, ο εκλιπών υπήρξε Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζόμενων του Δήμου Βούλας. Το ήθος του, η ακεραιότητα του και η υπευθυνότητα με την οποία αντιμετώπιζε και τις δύο ιδιότητες τον διέκριναν και ήταν τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν σε όλη του τη σταδιοδρομία στο Δήμο.

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του εκλιπόντος και δήλωσε: «Οι υπηρεσίες του Δήμου είναι φτωχότερες μετά την απώλεια του φίλου και συνεργάτη Παναγιώτη. Όσοι είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε μαζί του πήραμε σημαντικά μαθήματα ήθους, συναδελφοσύνης και επαγγελματισμού απ’ αυτόν. Θεωρώ ότι ο μέγιστος φόρος τιμής που μπορούμε να του αποδώσουμε είναι να παραδειγματιστούμε όλοι από τον τρόπο που ο Παναγιώτης αντιμετώπιζε την καθημερινότητα του στο Δήμο και να αντιγράφουμε καθημερινά το αίσθημα ευθύνης που επιδείκνυε απέναντι στους κατοίκους της πόλης αλλά και τους συναδέλφους του. Εύχομαι να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα, (Δευτέρα 8 Αυγούστου) στις 18.00 στο κοιμητήριο Αργυρούπολης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.