Άγιος Δημήτριος: Χάλκινο μετάλλιο για την Πένυ Κουλουρίδου




karagokolaz

Η αθλήτρια του Συλλόγου «Γκότζου Κάι-Καράτε Αθήνας» Πένυ Κουλουρίδου, με προπονητή τον Δημήτρη Τσακατάνη, κατάφερε για άλλη μια φορά να ανέβει στο βάθρο των νικητών και να είναι μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία «Κάτα Νεανίδων» στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 1-2/10/2016 στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων υπό την αιγίδα της ΕΛ.Ο.Κ.
Η προσπάθεια της αθλήτριας ήταν εξαιρετική αφού ακόμα προσπαθεί να ξεπεράσει τον πρόσφατο τραυματισμό της και μαζί με το Ιατρικό Team του Συλλόγου και τον προπονητή της έδωσε τον καλύτερο της εαυτό με το ανάλογο αποτέλεσμα.
Στο ίδιο πρωτάθλημα πολύ καλή εμφάνιση έκανε και ο Βασίλης Τσέβης που έφτασε στα ρεπασάζ.
Παράλληλα με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε και Πανελλήνιο Κύπελλο 12 -13 ετών με την συμμετοχή των Σπύρου και Δαμιανού Ιακωβίδη.
Ο Σπύρος κατάφερε να πάρει 2η θέση στα «Κάτα» και 3η θέση στο «Κούμιτε», ενώ ο Δαμιανός δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο, αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις για το επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Με ανακοίνωση, το Δ.Σ και ο προπονητής του Συλλόγου συνεχάρησαν την προσπάθεια των παιδιών καθώς και τις οικογένειές τους που βρίσκονται δίπλα τους και πάντα στηρίζουν τις προσπάθειές τους.
Οι αθλητές μαζί με τον προπονητή τους προετοιμάζονται για τους επόμενους αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο τέλος Οκτωβρίου.
J.K.F. GOJU KAI KARATE ATHENS
Ο Σύλλογος των πρωταθλητών
ΔΕΚ. ΧΡ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ 47, ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΤΗΛ.: 210 – 9761103 – 6972 282 743
http://www.gojuryu.gr
Μέλος: Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε ΕΛ.Ο.Κ
Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Καράτε E.Κ.F
Ιαπωνικής Ομοσπονδίας Καράτε J.K.F.
Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Καράτε W.K.F.
Αναγνωρισμένος : από τη Γ.Γ.Α. ΑΡ. ΑΝΑΓ. No. 17845/13-05-91

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

stigmiotipo-plirous-othonis-5102016-93551-mm-bmp

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.