Αγώνες άλματος σε ύψος στο Παλαιό Φάληρο




festialmatos

Ο ΓΣ ΒΕΛΟΣ Π. Φαλήρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Π. Φαλήρου, διοργανώνει τους 1ους αγώνες άλματος σε ύψος για μαθητές – αθλητές μικρών ηλικιών, την Κυριακή 6/11/2016, στο ΔΑΚ Π. Φαλήρου ( Μαρίνα Φλοίσβου ) στις 10:00 π.μ.
Θα πραγματοποιηθούν αγώνες σε 8 κατηγορίες :
1. Αγόρια Γ- Δ Δημοτικού , 2. Κορίτσια Γ- Δ Δημοτικού
3. Αγόρια Ε – ΣΤ Δημοτικού , 4. Κορίτσια Ε – ΣΤ Δημοτικού
5. Αγόρια Α – Β Γυμνασίου , 6. Κορίτσια Α- Β Γυμνασίου
7. Αγόρια Γ Γυμν. – Α Λυκείου 8. Κορίτσια Γ Γυμν. – Α Λυκείου
Πριν από κάθε σειρά, θα πραγματοποιείται εκμάθηση της βασικής τεχνικής του αγωνίσματος και δοκιμαστικές προσπάθειες, ενώ τα άλματα θα διεξάγονται σε χαμηλά στρώματα σχεδιασμένα για παιδιά αυτών των ηλικιών, και με τον πήχη σε χαμηλό αρχικό ύψος, ώστε όλα τα παιδιά να κατορθώσουν να σημειώσουν επιτυχείς προσπάθειες.
Λόγω της ιδιαιτερότητας του αγωνίσματος, ο αριθμός των αγωνιζομένων σε κάθε κατηγορία θα είναι περιορισμένος ( 12 ) και θα τηρηθεί ΑΥΣΤΗΡΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ σύμφωνα με τη χρονική στιγμή που κατατέθηκε η αίτηση συμμετοχής.
Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή, ώστε να νοιώσεις κι εσύ τη χαρά του αγώνα σε αυτό το υπέροχο αγώνισμα του στίβου. Κατάθεσε έγκαιρα την δήλωση συμμετοχής στο γραφείο του συλλόγου στο ΔΑΚ Π. Φαλήρου, ή στείλε τη με Fax στο 2109825515 , ή με email στο [email protected] .
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικά και οι νικητές θα πάρουν μετάλλια και κύπελλο.
Για να δείτε το πρόγραμμα των αγώνων, να κατεβάσετε το έντυπο της δήλωσης συμμετοχής , το Ωρολόγιο πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη ιστοσελίδα του συλλόγου www.gsvelos.gr , ή τηλεφωνείστε στο 2109825515 ( 6-8 μ.μ.)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.