Άλιμος: Άγριος ξυλοδαρμός εργαζόμενου στο δήμο




kavgas

Άγριο ξύλο έπεσε, χτες το πρωί στην πλατεία Εκτελωνιστών, στον Άλιμο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, με σοβαρά τραύματα από γροθιές στο πρόσωπο, ένας εργαζόμενος στην υπηρεσία καθαριότητας, του δήμου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αιτία για τον καβγά ήταν η παρατήρηση που έκανε ο υπάλληλος του δήμου, σε ένα ζευγάρι που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του.

“Σε πληρώνουμε, για να μαζεύεις τις ακαθαρσίες των σκυλιών” φέρεται να του είπε το ζευγάρι

Κουβέντα στην κουβέντα ήρθαν στα χέρια, ενώ κάποιοι γείτονες προσπάθησαν να τους χωρίσουν.

“Βγήκα από τις φωνές στο μπαλκόνι και είδα 5-6 άτομα να κυνηγιούνται γύρω από την πλατεία” είπε μια γυναίκα που μένει δίπλα.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ισχυρίστηκε ότι ήταν σε άμυνα, γιατί ο υπάλληλος τον απειλούσε με ένα χλοοκοπτικό μηχάνημα.

Το θέμα είναι ότι ένας άνθρωπος που βγήκε πρωί πρωί στους δρόμους για το μεροκάματο, βρέθηκε στο νοσοκομείο με παραμορφωμένο το πρόσωπό του από τα χτυπήματα.

Και από ότι λένε όσοι ήταν μπροστά στο περιστατικό, δεν θα υπήρχε η δυσάρεστη αυτή κατάληξη, αν ο ιδιοκτήτης του σκύλου δεν αντιδρούσε τόσο έντονα. Είχε δεν είχε δίκιο…

(Έφη Κυριάκου)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.