ΑΟΤ Αλίμου-Αιγάλεω: Δεν χωράει άλλο 0-0!




alimosaigaleo

Tρία 0-0 έχει φέρει η ομάδα των νοτίων προαστίων και δύο το «Σίτι» τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές κάτι που ίσως να προμηνύει και στο που θα κινηθεί το ντέρμπι της Κυριακής.

Από τη μία πλευρά ο ΑΟΤ Αλίμου στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Αγία Παρασκευή και Ηλιούπολη έμεινε στο 0-0 και ως εκ τούτου ψάχνει την πρώτη νίκη στον Άλιμο, ή έστω το παρθενικό γκολ, ενώ στη «λευκή» ισοπαλία έμεινε και η τελευταία αναμέτρηση με τη Διάνα εκτός έδρας. Μάλιστα αυτό που προβλημάτισε το τεχνικό τιμ των Τραχώνων είναι το γεγονός πως παρότι οι αντίπαλοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 42’ δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Έτσι η ομάδα του Γιάννη Κουσάνα κρατάει μόνο την εκτός έδρας νίκη με τον Αθηναϊκό με 2-1, όπου και είναι το μοναδικό ματς που σκόραρε ως τώρα.

aotaiga

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για τους Τράχωνες το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (16/10, 16:00) με το Αιγάλεω είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά δεν είναι κοινό μυστικό στο Αιγάλεω πως το ματς αυτό θεωρείται ένας πρόωρος τελικός για τον τίτλο! Το «Σίτι» έχει μείνει ήδη στο -9 από την κορυφή του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ και μετά από τέσσερις αγωνιστικές αγνοεί ακόμη τη νίκη μετρώντας τρεις ισοπαλίες, οι δύο με 0-0 με Καματερό εκτός και Άρη Πετρούπολης εντός, ενώ το μοναδικό ματς που έχει σκοράρει είναι στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Δόξα Βύρωνος, αλλά παρόλα αυτά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι περισσότερο από το 1-1. Η έλευση του Κώστα Αρζένη στην τεχνική ηγεσία ήλπιζαν στους «κυανόλευκους» ότι θα φέρει και την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στο εντός έδρας ματς της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό, αλλά αντίθετα η ομάδα ηττήθηκε με 1-0!

Όλα τα παραπάνω, είναι αρκετά για κάποιον ώστε να καταλάβει την κρισιμότητα που έχει αυτός ο αγώνας για το Αιγάλεω, που θα στερηθεί γι’ακόμη μία αγωνιστική τις υπηρεσίες του πολύπειρου επιθετικού Δημήτρη Βέρμπη. Το θετικό είναι ότι ξεκίνησε προπονήσεις και ίσως να προλάβει να αγωνιστεί στον αγώνα της ερχόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟ Περιστερίου. Αλλιώς το πιθανότερο είναι να κάνει το ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χολαργό την 7η αγωνιστική.

Έτσι λοιπόν είναι λογικό να μην χωράει άλλη ισοπαλία για κανένα από τους δύο αντιπάλους, ειδικά αν μείνουν και πάλι άσφαιροι! Κλείνοντας να σημιεώσουμε ότι ο ΑΟΤ Αλίμου μετράει έξι βαθμούς (τρεις ισοπαλίες και μία νίκη με τέρματα 2-1 υπέρ), ενώ το Αιγάλεω μόλις ένα βαθμό (αφού υπάρχει η τιμωρία του -2) μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα και τέρματα 1-2 κατά.

Κωνσταντίνος Ράπτης pamebala.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.