Δήμος Γλυφάδας: Πρόσληψη 16 γυμναστών για το πρόγραμμα “Άθληση για Όλους”




gymnastes

Το Ν.ΠΔ.Δ. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ προτίθεται να προσλάβει ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΥΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ βάση της 168/2016 Aπόφασης του Δ.Σ. με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αντιμισθία, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (Π.Α.γ.Ο), περιόδου 2016-2017 (Γενικά και Ειδικά προγράμματα ), τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την περίοδο 2016-2017 με τις παρακάτω ειδικότητες:

1 ΘΕΣΗ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ)

8 ΘΕΣΕΙΣ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ Μ.Λ.Α. Η ΕΥΡΩΣΤΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Η ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ Η ΦΥΣΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Η ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ Η ΓΥΜΝΑΣΙΚΗ Η ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΒΑΡΗ.

3 ΘΕΣΕΙΣ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

1 ΘΕΣΗ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

1 ΘΕΣΗ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

1 ΘΕΣΗ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ 1 ΘΕΣΗ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΤΖΟΥΝΤΟ

1 ΘΕΣΗ Π.Φ.Α. ΜΕ ΕΙΔΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ειδικά Τυπικά Προσόντα :

 Πτυχιούχοι Καθηγητές Φυσικής Αγωγής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, με την ανάλογη ειδικότητα, όπου ζητείται.

 Η μοριοδότηση θα γίνει σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 187200/7-6-2016 Απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού (Φ.Ε.Κ. 1774/τ.Β΄/17-6-2016) «Έγκριση Οργανωτικού Πλαισίου Προγραμμάτων Άθλησης για ΄Ολους».

 Οι υποψήφιοι δεν πρέπει να έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση)

 Ο αριθμός προσληφθέντων θα είναι σύμφωνος με τις εγκρίσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού & Χρονική διάρκεια μέχρι 31-07-2016( εγκρίσεις Γενικών & Ειδικών Προγραμμάτων μεγάλης διάρκειας της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού, σύμφωνα με τα υπ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ/337652/23247/2372/1640/13-10-2016 και ΥΠΠΟΑ/ΓΔΥΑ/ΔΑΟΠΑΑΔ/ΤΣΠΕΠΑΟ/337704/23255/2375/1641/13-10-2016 αντίστοιχα έγγραφα). Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι :

1. Αίτηση με έντυπο κριτηρίων επιλογής

2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, όπου θα αναφέρεται η προϋπηρεσία στα προγράμματα, η επιμόρφωση μέσω σεμιναρίων, η απόκτηση άλλου πτυχίου, μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κλπ

3. Δήλωση του ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία στην αίτηση και στο βιογραφικό είναι αληθή και δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 22 Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική αντίληψη, δικαστική απαγόρευση).

4. Φωτοαντίγραφο πτυχίου Φυσικής Αγωγής, ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου, διδακτορικού τίτλου ή ισοτίμου τίτλου της αλλοδαπής, αναγνωρισμένου στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της πράξης αναγνώρισης.

5. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας τους.

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης .

7.Βεβαίωση του Δήμου περί μόνιμης κατοικίας .

8. Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ .

9. Έγγραφα που αποδεικνύουν προϋπηρεσία, όπως βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία του κύριου φορέα ασφαλιστικής κάλυψης (μισθολογικές καταστάσεις ΙΚΑ ή άλλων ασφαλιστικών ταμείων) ή βεβαιώσεις ή άλλα αποδεικτικά στοιχεία φορολογικού χαρακτήρα (αποδείξεις παροχής υπηρεσιών κλπ) ή πιστοποιητικά προϋπηρεσίας θεωρημένα από την Επιθεώρηση εργασίας και δικαιολογητικά που να αποδεικνύουν όσα αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα και τα οποία αποτελούν κριτήριο επιλογής .

10. Έγγραφα που αποδεικνύουν την ειδικότητα του πολύτεκνου ή του γονέα μονογονεϊκής οικογένειας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία .

ΕΠΙΛΟΓΗ – ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ- ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει από επιτροπή επιλογής προσωπικού η οποία έχει ορισθεί με την 168/2016 Απόφαση Δ.Σ Κ.Α.Π.ΠΑ. Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης των υποψηφίων θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων του Κ.Α.Π.ΠΑ. (Β.Τσιτσάνη και Καραϊσκάκη 34 ).

Κατά των ανωτέρω αποτελεσμάτων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) ημερών στα γραφεία του Κ.Α.Π.ΠΑ. , από την επόμενη της ημέρας ανάρτησης των αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στο γραφεία του Κ.Α.Π.ΠΑ. (Β.Τσιτσάνη και Καραϊσκάκη 34 ) κατά τις ώρες 08.30 έως 14.00, από 25-10-2016 και για δέκα (10) ημέρες έως 4-11-2016. Η παρούσα δημοσιεύεται σε δύο (2) εφημερίδες της Αθήνας , στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Κ.Α.Π.ΠΑ. (Β.Τσιτσάνη και Καραϊσκάκη 34 ) και στην ιστοσελίδα του Δήμου Γλυφάδας.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ -ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.