Εικόνες μαγευτικές στο κτήμα Τραχώνων, στον Άλιμο




pavkolaz

(Tου Παύλου Παπαδημητρόπουλου) Πέρασα όμορφα σήμερα. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Πού ήμουν…Ξέχασα…..Στην κοιλάδα του Πηνειού ? Στις πηγές του Αλφειού ? Στα Τέμπη ? Α ! θυμήθηκα !! Στο κτήμα Τραχώνων..μέσα στην καρδιά του Αλίμου.. Εικόνες μαγευτικές με τα πλατάνια, τις καλαμιές και το στραφτάλισμα των νερών..Φυσικά βλέποντας και το πανεμορφο βυζαντινό εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου, νομίζεις οτι είσαι κάπου στο Αγιο Ορος.

06/10/16 – Σήμερα επισκεφθηκαν το εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου οι μαθητές και μαθήτριες του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αλίμου. Απόλαυσαν το υπέροχο τοπίο, δοκίμασαν τα κεράσματα και ενημερώθηκαν για την ιστορικότητα του χώρου. Ηταν μια όμορφη και ευχάριστη επίσκεψη. Ο χώρος γέμισε και ζωντάνεψε με τις φωνές και τα γέλια.των παιδιών..

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

pav4

pav5

pav2

pav1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.