Ηλιούπολη: Πορεία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού




mastosporeia

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Ο Δήμος Ηλιούπολης καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην πορεία που διοργανώνουν οι συμπολίτες μας μέσω του τοπικού Social Media MEV την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Στην πρόσκληση των πολιτών μέσω του MEV ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος ανταποκρίθηκε αμέσως και δήλωσε ότι και ο ίδιος θα συμμετάσχει στην πορεία.

Η πορεία για την πρόληψη, την ενημέρωση και την παρακίνηση των γυναικών να υποβληθούν αυτοβούλως σε αυτήν την ιδιαιτέρως ελαφριά αλλά αποτελεσματική εξέταση, αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία και θαυμάσια ιδέα των συμπολιτών μας, όχι μόνο για να σωθούν πολλές ανθρώπινες ζωές, όχι μόνο για να αποφευχθεί ένα τεράστιο κόστος ενδεχόμενης θεραπείας, αλλά και για να αποδείξουμε στην πράξη ότι το πρωτοπόρο και καινοτόμο ψηφιακό χωριό που έχει στήσει ο Δήμος Ηλιούπολης λειτουργεί και φέρνει αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι εδώ και τρεις περίπου μήνες ο Δήμος Ηλιούπολης έχει αναπτύξει το δικό του τοπικό Social Media με την ονομασία MEV (Municipality Electronic Village) στη διεύθυνση www.mymev.net αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ηλιούπολης, που διεκδικεί παγκόσμιο βραβείο και έχει βάλει την πόλη μας στο πρώτο group των Έξυπνων Πόλεων στο διεθνή χώρο του διαδικτύου.

Μέσα από το MEV οι πολίτες της Ηλιούπολης μπορούν να συζητούν μεταξύ τους για τοπικά θέματα, να αναπτύσσουν πρωτοβουλίες και ομάδες και να θέτουν παρατηρήσεις και ομαδικά αιτήματα κάνοντας διάλογο με τα μέλη της δημοτικής αρχής.

Έτσι μια ομάδα συμπολιτών μας έκανε την πρόταση για την διοργάνωση της πορείας Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στη Λεωφόρο Ειρήνης στις 10.00 το πρωί από την Κεντρική πλατεία, για την ευαισθητοποίηση στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού προσκαλώντας και τον δήμαρχο να συμμετάσχει.

Ο δήμαρχος αποδέχτηκε την πρόσκληση, δήλωσε ότι θα συμμετάσχει και ο ίδιος και καλεί όλους τους συμπολίτες μας να δώσουν και αυτοί το παρόν για να δυναμώσουν το μήνυμα της ευαισθητοποίησης.

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο Δήμος Ηλιούπολης εξασφαλίζει πλήρως τη διενέργεια μαστογραφιών μέσω του ΚΕΠ Υγείας Ηλιούπολης για όσες γυναίκες αδυνατούν οικονομικά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.