Παλαιό Φάληρο: Έμαθαν Bocce τον αντιδήμαρχο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




fostispe1

Στο γήπεδο Bocce, που έχει δημιουργηθεί στην παιδική χαρά ΑμεΑ στην Αγία Σκέπη, βρέθηκε το περασμένο Σάββατο, ο αντιδήμαρχος Διοίκησης – Οικονομικών και Κοινωνικών Δομών του δήμου Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος έπαιξε με τα παιδιά και κάλεσε τους μαθητές να γνωρίσουν το άθλημα,  δημιουργώντας μικτές ομάδες με τους αθλητές των Special Olympics Hellas.

(Γιάννης Φωστηρόπουλος – Αντιδήμαρχος Διοίκησης -Οικονομικών και Κοινωνικών Δομών)

“Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Π.Φαλήρου με τα Special Olympics Hellas, όποιος ενδιαφέρεται, το παιδί του, να γνωρίσει το άθλημα του Bocce, μπορεί να επικοινωνήσει με τα Special Olympics Hellas στο 2112011000.
Επίσης θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν το άθλημα του bocce, μαθητές από τα σχολεία του Δήμου μας, δημιουργώντας μικτές ομάδες με τους αθλητές των Special Olympics Hellas.

fostispe6

fostispe5

Αυτά συζητήσαμε με τη συντονίστρια του αθλήματος Bocce των Special Olympics Hellas κα Ειρ.Τρομπέτα και τον προπονητή τους Βαγγέλη Μπλέτσα, στο γήπεδο που έχει δημιουργηθεί στην παιδική χαρά ΑμεΑ στην Αγία Σκέπη.

Η υποδοχή που μου επεφύλαξαν η Μαρία, ο Σπύρος, ο Αλέξανδρος, ο Νικόλας, ο Γιώργος, ο Άκης και η μικρή Ελένη μαθαίνοντας μου το παιχνίδι, αλλά και η διασκέδαση και τα πειράγματα αποτυπώνονται στις φωτογραφίες.

Επόμενη συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο στις 10.30″

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

fostispe4

fostispe3

fostispe2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.