Παραμένει στον δήμο Ηλιούπολης το 9ο δημοτικό σχολείο




enatokolaz

Oι ενέργειες του δήμου Ηλιούπολης και της Ένωσης Γονέων, έφεραν θετικά αποτελέσματα και το 9ο δημοτικό σχολείο, με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, ανήκει πλέον στην Α’ Βαθμια Σχολική Επιτροπή του δήμου. Ένα σχολείο που το 80% των μαθητών, είναι παιδιά της πόλης και όλοι οι δάσκαλοι ανήκουν στο 7ο Γραφείο Π.Ε της Ηλιούπολης, κινδύνευε να συγχωνευτεί με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης και να μετακινηθεί στον γειτονικό δήμο.

“Είναι το αποτέλεσμα της σωστής τεκμηρίωσης και των αγώνων που έκαναν δήμος και γονείς για να αποκτήσουμε το δικαίωμα της μέριμνας και αυτού του σχολικού περιβάλλοντος” αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου Ηλιούπολης

“Η απόφαση απαλλάσσει το δήμο από τα γραφειοκρατικά εμπόδια και τώρα ανοίγει ο δρόμος για την σωστή συντήρηση του σχολείου καθώς αυτό πια εμπίπτει στις αρμοδιότητες και στην ευθύνη του δήμου Ηλιούπολης.

Ο δήμος με την συνεπή υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος προχωράει απρόσκοπτα στην ολοκλήρωση του οράματος: όλα τα σχολεία να προσφέρουν ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον για όλους τους μαθητές μας.

Έτσι τώρα και το 9 ο Δημοτικό εντάσσεται στο πρόγραμμα για να αλλάξει όψη”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.