ΠΑΣΟΚ Αλίμου: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση μνήμης για τον Ανδρέα Παπανδρέου




pasokkolaz

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Σε ένα κατάμεστο, γεμάτο συγκινησιακή φόρτιση χώρο –στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Αλίμου- η Δημοτική Οργάνωση ΠΑΣΟΚ Αλίμου, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου πραγματοποίησε Εκδήλωση Μνήμης για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με αφορμή τα 20 χρόνια από το θάνατό του.
Ο Γραμματέας της Δ.Ο Αλέξης Τσέκας έκανε αναφορά στις ιστορικές αλλαγές που έφερε στη χώρα μας η διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου «….για μια κοινωνία ανθρώπινη και σοσιαλιστική στην θέση της άδικης και καταπιεστικής που επί δεκαετίες οικοδόμησε με αυταρχισμό το κράτος, και το παρακράτος της Δεξιάς.
Αυτές τις δομικές τομές θα τις συμβολίσει ο ανατέλλων ήλιος του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ιδρύει στις 3 Σεπτέμβρη του 1974,μαζι με την ελκυστική και ενθουσιώδη λέξη ΑΛΛΑΓΗ…»
Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Δωδεκανήσου, Δημήτρης Κρεμαστινός αναφέρθηκε στον Άνθρωπο Ανδρέα Παπανδρέου, στις ιστορικές στιγμές που έζησε μαζί του και στο κοινωνικό κράτος πρόνοιας των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Μεταξύ άλλων με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση της Δ.Ο: ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι π. Δήμαρχοι κκ Βασίλης Ξένος και Θάνος Ορφανός, ο π. Υπουργός Γεωργίας κος Γεώργιος Δρυς, η π. Βουλευτής Μεσσηνίας κα Νάντια Γιαννακοπούλου, ο π. Αναπληρωτής Νομάρχης-Δημοσιογράφος κος Χάρης Πασβαντίδης, ο π. Γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ κος Κώστας Πανταζής, το μέλος της Κ.Ε κα Κατερίνα Βαλαβάνη, ο Γραμματέας της Ν.Ε Νότιας Αθήνας κος Κώστας Στέφας, ο Υπ. Οργανωτικού Τομέα κος Δημήτρης Κουτσόγιωργας, οι π. Γραμματείς της Δ.Ο κκ Λουκάς Κορφιάτης, Γιώργος Φόνσος και Κυριάκος Ήσυχος, Γραμματείς Δ.Ο όμορων Δήμων, εκπρόσωποι τοπικών Συλλόγων και φορέων και πλήθος μελών και φίλων.

pasok8
Από αριστερά: Δώρα Σύρμα, Ανδρέας Κονδύλης, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Κρεμαστινός, Νάντια Γιαννακοπούλου, Εύη Δουδωνή και πίσω ο Αλέξης Τσέκας
pasok7
Ο Γιώργος Δρυς με τη σύζυγό του και την κόρη τους
pasok3
Γιώργος Δρυς και Ανδρέας Κονδύλης
pasok1
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός με τον πρώην δήμαρχο Αλίμου Βασίλη Ξένο
pasok13
Ο πρώην δήμαρχος Θάνος Ορφανός

pasok9

pasok10

pasok2
Ο Γραμματέας της Δ.Ο Αλέξης Τσέκας
pasok12
Ειρήνη Κονδύλη και Γιώργος Δρυς
pasok11
Κώστας Στέφας και Νάντια Γιαννακοπούλου

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.