Σε κρίσιμη κατάσταση 7χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μεγάλο ύψος, στον καταυλισμό του Ελληνικού




prosygopouloepese

Στο νοσοκομείο «Παίδων» νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ένα 7χρονο κοριτσάκι από το Αφγανιστάν που έπεσε από μεγάλο ύψος στον καταυλισμό προσφύγων στο Ελληνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τετάρτης την ώρα που το κοριτσάκι έπαιζε κρυφτό με συνομηλίκους της και ξαφνικά έπεσε από τον δεύτερο όροφο των κερκίδων του γηπέδου χόκεϊ που βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και από εκεί διακομίστηκε στο «Παίδων», όπου και μέχρι χθες νοσηλευόταν διασωληνωμένο στη ΜΕΘ.

Οι γιατροί δεν μπορούν ακόμα να πουν με σιγουριά ότι το κοριτσάκι έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του, ενώ οι γονείς του συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς με την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.