Το έντυπο του Κωνσταντάτου με τα έργα του στο δήμο




apologismos_2016_frontcover

Φίλοι μου
Αυτός είναι ο απολογισμός της διετίας μας ως διοίκηση, τον οποίο θα παρουσιάσουμε επίσημα το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ στο Μίκης Θεοδωράκης. Όλα τα έργα που έγιναν και όσα θα γίνουν έχουν επίκεντρο εσάς , τα παιδιά μας, τους ηλικιωμένους μας και συνολικά στοχεύουν στο να Αναγεννήσουν ξανά το Ελληνικό-Αργυρούπολη μας.
Έργα και όχι λόγια και υποσχέσεις, που έγιναν μέσα στην κρίση σε μια Ελλάδα που βουλιάζει αλλά δείχνουν ότι ο δήμος παραμένει το τελευταίο κοινωνικό προπύργιο για τους πολίτες.
Φυσικά έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό αρκεί να έχουμε την συμπαράσταση σας γιατί μόνο ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την παράταξη μου Ενωμένη Πόλη και όλους τους συνεργάτες μου γιατί αυτό το έντυπο αποτελεί την καλύτερη απόδειξη πως ότι υποσχεθήκαμε προεκλογικά να κάνουμε το υλοποιούμε βήμα προς βήμα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και σε όλους τους εργαζόμενους μας γιατί όλοι μαζί ως ομάδα, παρά τις τεράστιες δυσκολίες και προβλήματα, δουλεύουμε αρμονικά και παραγωγικά για το καλό της πόλης μας.
Αφιερώστε λίγο χρόνο να δείτε το έντυπο μας και εύχομαι του χρόνου να μπορούμε να δείξουμε ακόμα περισσότερα έργα για το καλό της πόλης μας και των ανθρώπων μας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.