Το φορτηγό με το τριφύλλι έκρυβε 53 κιλά χασίς – Συνέλαβαν 41χρονο στη Νέα Σμύρνη




xasisnea

Συνελήφθη, στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, ένας Έλληνας ηλικίας  41 ετών  για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ενώ αναζητείται ένας Αλβανός συνεργός του.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου εντοπίστηκε στην περιοχή του Περιστερίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ) και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, σταθμευμένο φορτηγό όχημα που ήταν φορτωμένο με μπάλες ζωοτροφής (τριφύλλι). Μέσα στις μπάλες βρίσκονταν επιμελώς κρυμμένη, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -53- κιλών και -23- γραμμαρίων.

Από έρευνα στο εσωτερικό του οχήματος, το οποίο είναι αποχαρακτηρισμένο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο και μία πλαστή άδεια κυκλοφορίας, βάσει της οποίας εκδόθηκε το ασφαλιστήριο.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση των στοιχείων, εξακριβώθηκε η συμμετοχή του 41χρονου στην εγκληματική δραστηριότητα της διακίνησης ποσοτήτων κάνναβης και εντοπίστηκε στη Νέα Σμύρνη, όπου συνελήφθη.

Ο δράστης, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δευτέρου εμπλεκομένου Αλβανού υπηκόου, συνεχίζονται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.