Δήμος Ηλιούπολης: Χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ των κοινωνικών δομών




pantofa

Εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (ΕΠ) «Αττική 2014-2020», και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ με 243.360€ το Κοινωνικό Παντοπωλείο, και το Κοινωνικό Φαρμακείο της Ηλιούπολης. μετά την έγκριση, από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Ε.Π. της Περιφέρειας Αττικής, της πρότασης που υπέβαλε ο Δήμος.

Οι συγκεκριμένες Κοινωνικές Δομές του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση φτώχειας προσφέρουν πολύτιμο έργο στηρίζοντας τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και καλύπτοντας βασικές και πολύ σημαντικές ανάγκες τους.

Η διατήρηση και η αποφασιστική ενίσχυση των Δομών αυτών και η άρτια λειτουργία τους, ώστε να ανταποκρίνονται με πλήρη επάρκεια στις αυξημένες, λόγω της κρίσης, ανάγκες της τοπικής κοινωνίας αποτελεί διαρκή προτεραιότητα για τη Δημοτική αρχή και αυτό αποδεικνύεται από την επιλογή της να τα κρατήσει σε λειτουργία ακόμη και χωρίς την απαραίτητη χρηματοδότηση, επί μακρό χρονικό διάστημα, γεγονός που συνεκτιμήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο οριστικός Πίνακας Κατάταξης αξιολογημένων προτάσεων στο πλαίσιο της πρόσκλησης του ΠΕΠ «ΑΤΤΙΚΗ» 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας (09) ο οποίος συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ με τίτλο: «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο» βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα: http://www.pepattikis.gr/all/oristikos-pinakas- katataxis-protaseon- ton-domon- parochis- vasikon-agathon/

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.