Δημοτικό στάδιο Αγίου Δημητρίου: Έριξαν την πλάκα στο υπόγειο γκαράζ (ΕΙΚΟΝΕΣ)




gara3

Ένα έργο, σχεδιασμένο εδώ και πολλά χρόνια και ιδιαίτερα σημαντικό για το νοικοκύρεμα της πόλης του Αγίου Δημητρίου, αφού θα στεγάσει όλο τον μηχανοκίνητο εξοπλισμό του Δήμου, βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2017.

Πρόκειται για το υπόγειο γκαράζ στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, για το οποίο συνοπτικά, στην παρούσα φάση εκτέλεσης του έργου, προβλέπονται η κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων, η διαμόρφωση προσβάσεων, η κατασκευή του φέροντα οργανισμού ισογείου χώρου αποδυτηρίων, αντιστηρίξεων στην οδό Χανίων, κερκίδων, εξωτερικής τοιχοποιίας, μονώσεων κ.λπ.

Για την κάλυψη των οικονομικών απαιτήσεων του έργου, ο Δήμος υπέγραψε προνομιακή δανειακή σύμβαση με το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων (ΤΠ & Δ), συνολικού ποσού 2.583.503,82 €, το οποίο χρηματοδοτείται σε ποσοστό 50% από πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕΠ) και σε ποσοστό 50% από πόρους του (ΤΠ & Δ) με μέσο επιτόκιο 4,03%, το οποίο θα εξοφληθεί με ετήσιες τοκοχρεολυτικές δόσεις σε 25 χρόνια.

Η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου έγραψε στη σελίδα της στο facebook:

Προχωρούν με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την κατασκευή του υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Δημοτικό μας Στάδιο. Από τα ξημερώματα ως αργά το απόγευμα το πολυπληθές συνεργείο με την επίβλεψη της Τεχνικής μας Υπηρεσίας και παρουσία δημάρχου ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ και αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Αγγελος Γαβαλας, “έριξε” την πλάκα.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

gara1

gara2

gara4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.