Πρόγραμμα Κυνοφιλικής Αγωγής για Παιδιά 4-12 ετών




dogtalk

Το Dog Talk είναι ένας φορέας που εδώ και χρόνια παρέχει θεωρητικά και βιωματικά σεμινάρια σε ότι αφορά την συμπεριφορά του τετράποδου φίλου μας, του σκύλου. Στόχος του είναι να εκπαιδεύει τους κηδεμόνες αλλά και τους λάτρεις των σκύλων έτσι ώστε να είναι σε θέση να κατανοήσουν και να μπορούν να ανταποκριθούν ανάλογα στην γλώσσα σώματος του σκύλου.

Έχοντας θορυβηθεί ιδιαίτερα από τα σχετικά πρόσφατα τραγικά γεγονότα που αφορούν τις επιθέσεις οικόσιτων σκύλων σε μικρά παιδιά – οι οποίες οφείλονται καθαρά στους κηδεμόνες των ζώων- το Dog Talk θεωρεί ότι είναι σημαντικό να εκπαιδεύσουμε από μικρή ηλικία τα παιδιά μας και να τα προστατεύσουμε. Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε το Πρόγραμμα Κυνοφιλικής Αγωγής για Παιδιά 4-12 ετών.

Το πρόγραμμα Κυνοφιλικής Αγωγής για Παιδιά αφορά επισκέψεις σε παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία και σχολεία και περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη ενημέρωση των παιδιών έτσι ώστε να μπορούν να διαβάζουν την γλώσσα του σώματος του σκύλου, να ξέρουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν έτσι ώστε να είναι ασφαλή.

Να σημειώσουμε ότι το πρόγραμμα είναι βιωματικό-διαδραστικό και διαρκεί 1 ώρα. Να τονίσουμε επίσης ότι το πρόγραμμα πραγματοποιείται με πάρα πολύ έμπειρους και καταρτισμένους εκπαιδευτές σκύλων και με εξειδικευμένους παιδαγωγούς

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κανονίσετε μία επίσκεψη και στο δικό σας σχολείο επικοινωνήστε με το email [email protected] ή με τον υπεύθυνο του Προγράμματος Ιωάννη Απόκοτο στο 6944342711

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.