“Έφυγε” ο πατέρας του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου




Λίγες ώρες μετά την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ο δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Ο δήμαρχος τον αποχαιρετά με τα παρακάτω λόγια που έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

Καλό σου ταξίδι γλυκέ μου πατέρα. Το να ζήσω 49 χρόνια δίπλα σου, έναν τόσο εξαιρετικό και σπουδαίο άνθρωπο όπως ήσουν πολυαγαπημένε μου πατέρα, είναι μεγάλη τύχη και ευλογία. Από χθες, που έφυγες από κοντά μας, είμαστε φτωχότεροι. Το φως που έδωσες στη ζωή μας και τα όσα μας έδειξες και δίδαξες με το παράδειγμα σου, θα συνεχίσουν να αποτελούν την πυξίδα της ζωής μας.
Πατέρα μου έμαθες το πόσο σπουδαίο και σημαντικό είναι να είναι κάποιος δίκαιος και αξιοπρεπής και προσπαθώ να σε μιμηθώ όσο καλύτερα γίνεται. Με στήριξες και εξ’ αιτίας σου έγινα αυτό που είμαι, εγώ και τα άλλα παιδιά. Η σπουδαία λεβέντικη και αξιοπρεπής ζωή σου θα είναι ο φάρος της ζωής μου. Στο υπόσχομαι. Σε ευχαριστώ που υπήρξες στη ζωή μας το απόλυτο σημείο αναφοράς.
Συνεχίζουμε και οι τρεις γιοι σου με γνώμονα αυτό που πάντα μας έλεγες:
«Δε λυγίζουμε ποτέ, δεν σταματάμε με τίποτα και όταν πέφτουμε, σηκωνόμαστε και συνεχίζουμε».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.