Έφοδος του ΙΚΑ σε παιδική εκδήλωση του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης




Έξι ελεγκτές του ΙΚΑ τους οποίους συνόδευαν δύο αστυνομικοί, έκαναν χτες έφοδο στο Πολιτιστικό Κέντρο του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης “Μίκη Θεοδωράκης”, στο οποίο διεξάγεται το Christmas Kids Festival 2016.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, όλα ήταν νόμιμα και οι ελεγκτές αποχώρησαν χωρίς να διαπιστώσουν κάποια παράβαση.

Δείτε τι έγραψε για την έφοδο στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος:

ΝΤΡΟΠΗ. Σήμερα στην εκδήλωση του Δήμου μας Kids Festival έστειλαν μετά από καταγγελία κλιμάκιο 6 ελεγκτών του ΙΚΑ με 2 αστυνομικούς . Διαπίστωσαν βέβαια ότι οι εκδηλώσεις αυτού του φτωχού δήμου που κάποιοι άρρωστοι τον κυνηγούν στηρίζονται αποκλειστικά στην εθελοντική εργασία των δημοτικών μου συμβούλων και της πολιτιστικής επιτροπής. Ημασταν σε όλα σωστοί . Άνθρακες ο θησαυρός κύριοι. Ντροπή σε όποιον το έκανε εμείς θα συνεχίσουμε το ίδιο ακόμα πιο δυνατά γιατί ότι κάνουμε το κάνουμε όλοι με αγάπη για την πόλη και τα παιδιά μας ανιδιοτελώς . Ντροπή.

Το χθεσινό μας παράσημο από τον έλεγχο του ΙΚΑ στην εκδήλωση μας μετα από καταγγελία . Κατέγραψαν όλους τους εκλεγμένους συνεργάτες μου και τους εθελοντές σε δύο δελτία. Ανθρώπους που άφησαν τις οικογένειές τους χρονιάρες μέρες για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά μας. Όποιος έστειλε 6 ελεγκτές με συνοδεία αστυνομίας είναι ένα ανδρείκελο το οποίο δεν θα μας σταματήσει. Οποιους και αν ενοχλούμε εμεις θα συνεχίσουμε ακόμα πιο δυναμικά. Απόψε συνεχίζουμε κανονικά το Kids Festival στις 5 στο Μίκης Θεοδωράκης


 

Τα παιδιά αναζητούν, μαθαίνουν, προσφέρουν και διασκεδάζουν!

Όλα αυτά στο Christmas Kids Festival 2016  που διοργανώνεται από τον Δήμο Ελληνικού Αργυρούπολης  την Τρίτη 27, Τετάρτη  28, Πέμπτη 29  & Παρασκευή  30  Δεκεμβρίου 2016 στο Πολιτιστικό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης ” Κύπρου 68 στην Αργυρούπολη .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ CHRISTMASS KIDS FESTIVAL

Στο τετραήμερο  φεστιβάλ, γονείς και παιδιά θα γνωρίσουν μέσα από 36  μοναδικές βιωματικές δραστηριότητες  τις τέχνες , την επιστήμη ,  τη δημιουργία  αλλά και την αίσθημα της προσφοράς.

Στα εργαστήρια μουσικής, αυτοσχεδιασμού, μαγειρικής, πειραμάτων &  κατασκευών, αλλά και μέσα από θεατρικές παραστάσεις, αφήγηση παραμυθιών  ,  μικροί και μεγάλοι θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία για γνώση και ψυχαγωγία. Το σπίτι του Αγ.Βασίλη περιμένει τους μικρούς επισκέπτες  να το  ζεστάνουν με γέλια και παιδικές φωνούλες ενώ δεν θα λείψουν ζαχαρωτά , λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις .

Παράλληλα με τις δραστηριότητες (workshops), θα υπάρχει έκθεση bazaar με μικρά δωράκια για την ενίσχυση της “Φιλοζωικής Παρέμβασης Ελληνικού Αργυρούπολης” καθώς και προαγωγή της φιλοζωίας στους μικρούς μας φίλους.

Μέσα από το παιχνίδι του “Τροχού της  αγάπης ” και του “δέντρου των ευχών ” παιδιά και γονείς  θα έχουν  την δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα προσφέροντας παράλληλα στο κοινωνικό παντοπωλείο . Σκοπός μας είναι  μέσα  από  την δημιουργική συμμετοχή και την ψυχαγωγία, να αποκτήσουν τα παιδιά  ομαδικότητα , οικειότητα με την καλλιτεχνική έκφραση  ,τον κόσμο της καινοτομίας της υψηλής τεχνολογίας και των επιστημών  . Ταυτόχρονα προσβλέπει να δώσει στους γονείς την δυνατότητα να περάσουν ευχάριστο και ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά τους, ανοίγοντας τους νέους ορίζοντες στην επικοινωνία και την παιδαγωγική διαδικασία.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.