Δημοπρασία για την εκμίσθωση 96 διαφημιστικών στεγάστρων σε στάσεις




Ο Δήμος Ελληνικού- Αργυρούπολης προτίθεται να προβεί σε δημοπρασία για την εκμίσθωση κοινόχρηστων χώρων σε στάσεις αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών προκειμένου να τοποθετηθούν στέγαστρα με διαφημιστικά πλαίσια.

Ο πλειοδοτικός διαγωνισμός θα διεξαχθεί τουλάχιστον (10) δέκα ημέρες μετά την ανάρτηση, με φροντίδα του Δημάρχου, της παρούσας διακήρυξης στον πίνακα ανακοινώσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Π.Δ. 270/81 και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ – ΕΤΗΣΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ – ΤΕΛΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Ως κατώτατο όριο προσφοράς, ορίζεται το ποσόν των 25.300 € ετησίως. Το συνολικό αυτό ποσό προκύπτει ως εξής :

 400 € ετησίως ανά κοινόχρηστο χώρο Ζώνης Α (39 κοινόχρηστοι χώροι),

 200 € ετησίως ανά κοινόχρηστο χώρο Ζώνης Β (40 κοινόχρηστοι χώροι) και

 100 € ετησίως ανά κοινόχρηστο χώρο Ζώνης Γ (17 κοινόχρηστοι χώροι)

Πλέον του μισθώματος για τις πραγματοποιούμενες διαφημίσεις θα καταβάλλονται, απολογιστικά ανά μισθωτικό τρίμηνο, προς το Δήμο από τον πλειοδότη – ανάδοχο, τα τέλη διαφημίσεων που προβλέπονται από τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις νόμων και από τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και μετά από έλεγχο που θα πραγματοποιούν οι αρμόδιες υπηρεσίες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.