Έκλεψαν το Range Rover του Νίκου Βέρτη από πάρκινγκ στη Γλυφάδα




Θύμα ληστείας έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης, όταν άγνωστος παρουσιάστηκε και πήρε το πολυτελές τζιπ Range Rover που είχε αφήσει σε ιδιωτικό πάρκινγκ στη Γλυφάδα, υποστηρίζοντας πως ήταν δικό του.

Μόλις έγινε γνωστό τι είχε συμβεί στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ομάδας Δίας νοτιοανατολικής Αττικής, πήραν καταθέσεις, είδαν υλικό από το κλειστό κύκλωμα και πλέον αναζητούν τον θρασύτατο ληστή. Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, από τις κάμερες ασφαλείας φαίνονται καθαρά τα χαρακτηριστικά και οι κινήσεις του δράστη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, «φτερά» έκαναν και 6000 ευρώ που είχε αφήσει μέσα στο τζιπ ο τραγουδιστής, καθώς και ένα πιστόλι για το οποίο υπάρχει νόμιμη άδεια.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή είναι η δεύτερη ληστεία, μέσα σε δύο μόλις μήνες, για τον Νίκο Βέρτη. Τον Νοέμβριο διαρρήκτες είχαν εισβάλλει στο σπίτι του στη Βούλα και είχαν αποσπάσει το χρηματοκιβώτιο του τραγουδιστή, το οποίο περιείχε μετρητά περίπου 3.000 ευρώ, κοσμήματα και ρολόγια μεγάλης αξίας.

ΠΗΓΗ:protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.