Παλαιό Φάληρο: Aphrodite Cup – Διεθνές Τουρνουά Ρυθμικής Γυμναστικής




Οι αγώνες θα γίνουν στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο  Π. Φαλήρου ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ την Παρασκευή 24 με Κυριακή 26 Μαρτίου και θα μεταδοθούν ζωντανά στο διαδίκτυο.

Το 2017 το Aphrodite Cup θa φιλοξενήσει αγώνες  νεανίδων (13-15 ετών), γυναικών (16 ετών και πάνω), ανσάμπλ γυναικών και ανσάμπλ νεανίδων.

Σε αυτή τη σελίδα  θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το τουρνουά, ενώ επιπλέον πληροφορίες φωτογραφίες και βίντεο θα βρείτε στη σελίδα του Facebook του συλλόγου μας


‘Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο εθελοντικό πρόγραμμα του τουρνουά μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση συμμετοχής και αφού την αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους, να την συμπληρώσουν και να την αποστείλουν στο e-mail της διοργάνωσης.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)


Aphrodite Cup 2017 FIG website  & Registration forms_FIG Competition

Aphrodite Cup 2017 International Tournament for Individuals Invitation_Non FIG Competition

Aphrodite Cup 2017 International Tournament for Individuals Registration Forms_NON FIG Competition

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.