Τεράστιο διπλό του ΑΝΟ Γλυφάδας στον Πειραιά με μήνυμα από τη νέα γενιά




Ο ΑΝΟ Γλυφάδας πήρε σπουδαίο διπλό τετράδας, αφού επικράτησε του κύριου αντιπάλου του για την 4η θέση Εθνικού με σκορ 4-7 στο Παπαστράτειο χάρη σε ένα ξέσπασμα των νεαρών παιχτών του στο τέλος.

Το παιχνίδι ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου με σκορ 1-1, ενώ ο ΑΝΟΓ πήρε προβάδισμα βραχείας κεφαλής στο ημίχρονο (2-3).

Ο Εθνικός αντέδρασε, ισοφάρισε σε 3-3, και το τρίτο οκτάλεπτο έληξε με το σκορ στο 4-4, γεγονός που μαρτυρούσε ότι η τελευταία περίοδος θα είναι ντέρμπι.

Οι νεαροί διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες Γρηγόρης Γιαννόπουλος, Αλέξανδρος Παπαναστασίου και Κίμωνας Αλεξίου χτύπησαν με τρία τέρματα τον Εθνικό και χάρισαν την πολύτιμη νίκη στην ομάδα τους με σκορ 4-7 (Σπουδαία εμφάνιση και από τους Σκουμπάκη, Αλβέρτη και Τζελάτη).

Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Παναγιώτης Παπαδόγκωνας.

Ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας, λόγω διοργάνωσης στο ίδιο κολυμβητήριο των χειμερινών Κορασίδων Α’ της Συγχρονισμένης κολύμβησης.

Η νέα γενιά έδειξε έτσι ότι το μέλλον της ανήκει.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 4-7

Οκτάλεπτα: 1-1, 1-2, 2-1, 0-3

 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ   ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Τζωρτζάτος Γαβαλάς Θ.
Τζώρτζης Τζελάτης 1
Σκληρός Φωτόπουλος
Κόχειλας Ν. Παπανικολάου
Σιώνης Ρομπόπουλος
Παπαγεωργίου Παπαναστασίου 1
Παπαδόγκωνας 2 Παπούκας
Χονδροκούκης 1 Αλεξίου 1
Αγκόρτσας Κατσαούνης
Καζάζης Αλβέρτης 1
Μπεριστιάνος 1 Χατζηγούλας
Τσαγκάρης Σκουμπάκης 2
Κουμής Μαντής
Πρωτοψάλτης Γιαννόπουλος 1
Φούτρης Στ. Παπασηφάκης
Προπονητής: Φάνης Κουντουδιός Προπονητής: Δημήτρης Μάζης

Διαιτητές: Σταυρίδης, Βόσικας

Αλυτάρχης: Αλέξανδρος Μπλάνας

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.