Θεσμός η τράπεζα αίματος του ΑΟΒ




Τον υψηλό δείκτη ευαισθητοποίησης της αθλητικής οικογένειας του ΑΟΒ και των κατοίκων της περιοχής μας απέδειξε η αυξημένη συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Βουλιαγμένης την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Δεκάδες αθλητές των αγωνιστικών τμημάτων, προπονητές, αθλούμενοι του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Βουλιαγμένης και ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της περιοχής όλων των ηλικιών ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ομίλου και εξασφάλισαν αρκετές μονάδες αίματος που τόσο έχει ανάγκη το Σύστημα Υγείας της χώρας μας.

Η τράπεζα αίματος του ΑΟΒ πλέον καθιερώνεται ως θεσμός για την προώθηση της εθελοντικής αιμοδοσίας και την προσφορά σε όσους έχουν ανάγκη.

Η διοίκηση του ΑΟΒ ευχαρίστησε θερμά όλους τους συμμετέχοντες και βέβαια τη Μονάδα Αιμοδοσίας του Ασκληπιείου Νοσοκομείου της Βούλας για την άψογη συνεργασία και τις υποδειγματικές συνθήκες που εξασφάλισε για τους εθελοντές.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.