Yοga στη θάλασσα με τη Φαληριώτισσα Χριστίνα Μαυρίδου (VIDEO)




Η πανάρχαια αυτή πρακτική μέθοδος έκανε πρώτη φορά την εμφάνισή της στην Ινδία ως φιλοσοφικό σύστημα και συσχετίστηκε με την εσωτερική αναζήτηση, με ανώτερα επίπεδα συνείδησης ακόμα και με το μεταφυσικό.

Σήμερα εμφανίζεται ως ένα εργαλείο fitness-αντικαταθλιπτικό, υποσχόμενο ψυχική και σωματική υγεία, καλή διατήρηση των εσωτερικών οργάνων, ευλυγισία και ευκινησία, βελτίωση της κυκλοφορίας και φυσικά άψογο κορμί και δέρμα!

Όσοι, όμως έχετε στόχο να χάσετε το επιπλέον λίπος, το οποίο σας ενοχλεί και για αισθητικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας, μην περιμένετε να το πετύχετε μόνο με την yoga, καθώς εκτελώντας τις ανάσες ο ρυθμός της αναπνοής μας γίνεται πιο αργός μας βοηθάει να χαλαρώσουμε, να αποβάλουμε το stress, να μειώσουμε τους καρδιακούς παλμούς με συνέπεια το σώμα να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, επιβραδύνοντας έτσι τον μεταβολικό μας ρυθμό. Επίσης οι μύες με την yoga τεντώνουν αλλά δεν δυναμώνουν, συμβάλλοντας έτσι στην μη επιτάχυνση του μεταβολισμού. Έμμεσα όμως μπορεί να βοηθήσει στην απόκτηση ενός υγιούς βάρους, αφού βελτιώνει την ψυχική διάθεση, τον ύπνο και την πνευματική διαύγεια, περιορίζοντας την συναισθηματική υπερφαγία, δηλαδή την κατανάλωση, κυρίως, γλυκών για να μας ανεβάσουν την διάθεση.

Το να κάνεις γιόγκα στην παραλία μπορεί να είναι μία από τις πιο ευχάριστες και ικανοποιητικές
σχέσεις με την φύση. Ο παρήγορος ήχος από το κύμα και το διάχυτο φως κάνει τη γιόγκα χαλαρωτική και αναζωογονητική, τόσο το πρωί όσο και στη δύση του ηλίου. Απολαύστε κάποιες εύκολες ασκήσεις από την personal trainer Christy Μαυρίδου και δοκιμάστε μαζί της!

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.