“Άκουσε προεδράκο…”




Μάθαμε τις προάλλες, ότι σε κλειστό γήπεδο των νοτίων προαστίων, όπου διεξαγόταν αγώνας μπάσκετ για το εφηβικό πρωτάθλημα, ανάμεσα σε δυο γειτονικές ομάδες, συνέβησαν κάποια απαράδεκτα γεγονότα.

Με τη ανοχή και την καθοδήγηση του προέδρου της ομάδας που παιζόταν στην έδρα της ο αγώνας, παίχτες της αντίπαλης ομάδας δέχτηκαν άγριο “φραστικό μπούλινγκ” από την οργανωμένη εξέδρα.

Ο διαιτητής που άκουσε τα εξ αμάξης, αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι και να αποβάλλει τους θερμόαιμους νεαρούς.

Επειδή δεν θέλουμε τα παιδιά μας να τα εκμεταλλεύονται πρόεδροι και παρατρεχάμενοι και να τα φανατίζουν γιατί έτσι έχουν μάθει να “κερδίζουν” στη ζωή τους και στις δουλειές τους λέμε ότι αν ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό θα τους βγάλουμε στη φόρα και αυτούς και τους παράγοντες του δήμου που τους χρηματοδοτούν και κάνουν τα στραβά μάτια για να μαζεύουν ψηφαλάκια.

ΓΚΕΓΚΕ;

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.