Άλιμος: Eγκρίθηκε η αναβάθμιση των γηπέδων ποδοσφαίρου




Εγκρίθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής η σύναψη της Προγραμματικής Σύμβασης για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου» προϋπολογισμού 332.609,18 € (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Notia.gr – Μένεις στα Νότια Προάστια;Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. 

Το έργο εκτελείται από τη Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου και αφορά στην αναβάθμιση δύο γηπέδων ποδοσφαίρου, στην περιοχή Τραχώνων επί των οδών Ηρ. Μάτση και Λ. Ιωνίας (Α΄Γυμναστήριο Τραχώνων) και στην περιοχή του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού επί της οδού Γερουλάνου (Β΄Γυμναστηρίου).
Το έργο «Αναβάθμιση Γηπέδων Ποδοσφαίρου Αλίμου» βρίσκεται σε εξέλιξη και προκειμένου για την ολοκλήρωσή του, απαιτείται η σύναψη νέας Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αλίμου. Το έργο χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους της Περιφέρειας Αττικής με 332.609,18 €.
Τα συγκεκριμένα γήπεδα μετά την ολοκλήρωση του έργου θα φιλοξενούν καθημερινά εκατοντάδες παιδιά και τους τοπικούς συλλόγους με ασφάλεια σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.