Ένταση και επεισόδια στο Ελληνικό (VIDEO)




 

Στο κέντρο φιλοξενίας του Ελληνικού, όπου μένουν υπό άθλιες συνθήκες εκατοντάδες πρόσφυγες και μετανάστες, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (06.02.2017) ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Η επίσκεψή του έρχεται αφού έγινε γνωστό πως πρόσφυγες και μετανάστες, διαμαρτυρόμενοι για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης (δεν έχουν ζεστό νερό να κάνουν μπάνιο, το φαγητό δεν είναι καλό και δεν έχουν πλυντήρια να πλύνουν τα ρούχα τους) ξεκίνησαν απεργία πείνας.

Notia.gr – Μένεις στα Νότια Προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου.

Ο Γιάννης Μουζάλας βρέθηκε στο παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού λίγο πριν από τις 10:30 και αφού ανέβηκε στο χώρο όπου μένουν πρόσφυγες και μετανάστες, όπου έμεινε για λιγότερο από ένα λεπτό, κατέβηκε στο σημείο όπου οι πρόσφυγες κάνουν κατάληψη.

Και όλα αυτά ενώ ένας αστυνομικός, αντί να επιβάλει την τάξη και να ηρεμήσει τα πνεύματα, βλέποντας ακόμη και τον ίδιο τον υπουργό να συμμετέχει στην όλη κατάσταση, σήκωσε χέρι και επανειλημμένα χτύπησε ένα μικρό αγόρι!

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟ NEWSIT.GR

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ενταση στον καταυλισμό του Ελληνικού ανάμεσα σε πρόσφυγες και αστυνομία παρουσία Μουζάλα

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.