Γλυφάδα: Σε ποιους δρόμους γίνονται ασφαλτοστρώσεις (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Για τους δρόμους της Γλυφάδας, στου οποίους γίνονται ασφαλτοστρώσεις ενημερώνει τους κατοίκους, ο δήμαρχος με ανάρτησή του, στο facebook.

Όπως γράφει μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσουν και τα αντιπλημμυρικά έργα στην Τερψιθέα.

 (Γιώργος Παπανικολάου-Δήμαρχος Γλυφάδας) Ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει και βάζουμε μπροστά ξανά τις μηχανές για την ασφαλτόστρωση των δρόμων μας, αφού αυτή την εποχή η πίσσα στρώνεται πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί στην οδό Δράμας στην Αιξωνή και στην οδό Λαοδίκης στην περιοχή του Αγ. Νικολάου και ξεκινάμε άμεσα με το μεγαλύτερο μέρος της Γούναρη.
Παράλληλα αποκαθιστούμε και τα πεζοδρόμια, όπου διαπιστώνουμε πρόβλημα κατά μήκος των δρόμων που βάζουμε νέα άσφαλτο.

Παρακαλούμε για την υπομονή και τη συνεργασία οδηγών και πεζών, λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που είναι απαραίτητες!
Μέσα στο προσεχές διάστημα συνεχίζουμε με παρεμβάσεις σε πολλούς ακόμα δρόμους της Γλυφάδας, τόσο σε κεντρικές αρτηρίες όσο και σε συνοικιακές οδούς. Θα σας ενημερώνουμε αναλυτικά για όλα αυτά.
Μέσα στον Απρίλιο προχωράμε και σε αντιπλημμυρικά έργα στην Τερψιθέα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια, ώστε ο χειμώνας να μας βρει έτοιμους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.