Kαρέ καρέ η ληστεία σε χρηματαποστολή στον Άλιμο (VIDEO)




 

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, από την ένοπλη ληστεία που έγινε την Τρίτη 7 Μαρτίου, σε χρηματαποστολή, στο Άνω Καλαμάκι.

Στις 10:30, την ώρα που ο υπάλληλος της χρηματαποστολής επιχειρούσε να τροφοδοτήσει το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων (της Πειραιώς) που βρίσκεται μέσα σε κατάστημα με οπτικά, στη Λεωφόρο Ιωνίας 82, στο Άνω Καλαμάκι, οι δυο ληστές τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν το κουτί με τα χρήματα.

Εξαφανίστηκαν με μια μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού προς άγνωστη κατεύθυνση.

Με τον ίδιο τρόπο είχε γίνει ληστεία σε χρηματαποστολή στις 23 Δεκεμβρίου του 2016, στην οδό Δωδεκανήσου, πάλι στο Άνω Καλαμάκι. Και στην περίπτωση εκείνη, το πίσω μέρος του ΑΤΜ (της Εθνικής), βρίσκεται μέσα σε κατάστημα οπτικών! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Οι ληστές εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι την Τρίτη, γίνεται η λαϊκή, στην Ιωνίας και έτσι ήταν πιο εύκολη η εφαρμογή του σχεδίου τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.