4οι Παγκόσμιοι Σχολικοί Αγώνες Αθλητικής Παιδείας: Αθλητικές δράσεις στον Άλιμο




Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017, από τις 09.30 π.μ., όλοι οι συμμετέχοντες στους 4ους Παγκόσμιους Σχολικούς Αγώνες Αθλητικής Παιδείας θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των Τραχώνων, για αθλητικές δράσεις και συνάντηση με μαθητές των Λυκείων της περιοχής.

Θα παραβρεθεί και η Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή ως «Πρεσβευτής» του προγράμματος «KINDER + SPORT» που συνεργάζεται σε διεθνές επίπεδο με την Ομοσπονδία (ISF), η οποία θα συζητήσει με τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις Αξίες του Αθλητισμού και θα τους απονείμει διπλώματα και μετάλλια.

Στη συνέχεια θα επισκεφθούν το Κτήμα Γερουλάνου και το Αρχαίο Θέατρο Ευωνύμου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, στις 20.00 στο εστιατόριο «Rubirosa», θα γίνει η Τελετή Απονομής των βραβείων και θα διεξαχθεί το «Βράδυ των Εθνών» όπου κάθε χώρα θα παρουσιάσει ένα σύντομο δρώμενο σχετικό με τον πολιτισμό και τα προϊόντα της.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.