Άγιος Δημήτριος: Eπιδρομή βανδάλων στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Άγνωστοι προξένησαν καταστροφές στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο του Αγίου Δημητρίου.

Μάλιστα έβαλαν και φωτιά στην αποθήκη με τα είδη καθαρισμού. Όπως αναφέρει η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες από τις ζημιές, οι δράστες άφησαν πίσω τους ενοχοποιητικά στοιχεία, τα οποία εξετάζει η αστυνομία.

Δείτε τι αναφέρει η Μαρία Ανδρούτσου:

Περιμένοντας τους ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ή αλλιώς πόση απογοήτευση μπορεί ν’ αντέξει κανείς; Δεν προλάβαμε να εγκαταστήσουμε νέα ρολά ασφαλείας στο Εσπερινό Γυμνάσιο-Λύκειο για να αποτρέψουμε τους συχνούς βανδαλισμούς και χθες το βράδυ έγιναν εκτεταμένες καταστροφές και εμπρησμός στην αποθήκη των καθαριστικών υλικών. Οι βάνδαλοι αποσύνδεσαν φωτοκύτταρα, μηχανισμούς θεωρώντας ότι έτσι θα μας εμποδίσουν να συνεχίσουμε τις εργασίες για την ασφάλεια του σχολείου. Ευτυχώς όμως άφησαν ενοχοποιητικά στοιχεία που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές για τον εντοπισμό τους. Οι κύριοι Αδαμόπουλος και Μπέλλος, πρώην και νέος πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής βρέθηκαν αμέσως στο σχολείο μαζί με τους Διευθυντές και σήμερα μαζί με τον νέο Πρόεδρο της ΔΕΠ κ. Μπαζιώνη και τους αντιδημάρχους κ.κ.Γαβαλά και Συρράκο βρεθήκαμε και καταγράψαμε τις ζημιές, ώστε Δευτέρα πρωί να αρχίσουν οι επισκευές. Τα σχολεία είναι δημόσια περιουσία ανεκτίμητης αξίας (ακόμα κι αν πρόκειται για τόσο παλιά και κακοδιατηρημένα) κι οφείλουμε όλοι οι πολίτες να τα προστατεύουμε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.