Άνω Γλυφάδα: Στις 7 Μαΐου τα «αποκαλυπτήρια» της παραμυθένιας καστροπολιτείας (ΕΙΚΟΝΕΣ)




«Στην καστροπολιτεία που βλέπετε ότι φτιάχνουμε προβλέπω ότι θα αφήνετε τα παιδιά σας το πρωί και θα δέχονται να φύγουν αφού έχει νυχτώσει», προειδοποιεί τους γονείς ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, για το εντυπωσιακό παιχνίδι που έχει στηθεί στην παιδική χαρά, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην Άνω Γλυφάδα.

Υπομονή. Σε λίγες μέρες η καινούρια παιδική χαρά θα ανοίξει τις πόρτες της.

Τα «αποκαλυπτήρια» της πλατείας Καραϊσκάκη πλησιάζουν! Όπως γράφει το Glyfada24.gr, θα γίνουν στις 7 Μαΐου.

Ένας από τους πιο καλαίσθητους υπαίθριους χώρους της Αττικής, με μια παιδική χαρά βγαλμένη από τα πιο όμορφα παραμύθια είναι έτοιμη να ανοίξει τις πύλες της. Στην Τερψιθέα- Γλυφάδας διαμορφώνεται ένα μαγευτικό σκηνικό με κάστρα, δέντρα, παιχνίδια υψηλών προδιαγραφών, παγκάκια, τελεφερίκ για παιδιά, φωτισμό, πεζοδρόμια κ.α. Οι εργασίες στην πλατεία Καραϊσκάκη έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί… Ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου βρίσκεται καθημερινά στην πλατεία παρακολουθώντας την πορεία του έργου, μόνο καλά λόγια από τους δημότες που τον συναντούν! Εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους καθώς η ανάπλαση του χώρου αναμένεται να δώσει πνοή σε μια «ξεχασμένη» περιοχή της Γλυφάδας.

Όμως, παράλληλα με τις τελευταίες κατασκευαστικές πινελιές , ξεκίνησε η προετοιμασία για τα εγκαίνια του όμορφου υπαίθριου χώρου. Σύμφωνα με τα πανό που είδαμε σε διάφορα σημεία της πόλης, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 12 το μεσημέρι, παρουσία του μητροπολίτη Παύλου, του δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και δημοτικών συμβούλων θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της πλατείας Καραϊσκάκη και της παιδικής χαράς.

ΠΗΓΗ: Glyfada24.gr

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.