Bάρκιζα: Γιατί ματαιώνεται η φετινή ανθοκομική έκθεση




Ματαιώνεται μέχρι νεοτέρας η διεξαγωγή της Ανθοκομικής Έκθεσης στη Βάρκιζα αφού, παρά τις επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, οι φυτωριούχοι, επικαλούμενοι οικονομική ζημιά τα προηγούμενα χρόνια, αρνήθηκαν να συμμετέχουν.

Συγκεκριμένα, με το από 12/1/2017 έγγραφό του, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, κάλεσε τον συνεταιρισμό να κάνει προτάσεις ως προς τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης (χώρο εγκατάστασης, ημερομηνία έκθεσης και διάρκεια).

Παρά την προθεσμία που έδωσε ο Δήμαρχος να απαντήσουν μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, ο συνεταιρισμός ζήτησε περισσότερο χρόνο και τελικά, μετά από νέα αλληλογραφία του Δημάρχου στις 10/3/2017, απάντησαν με τον από 16/3/2017 έγγραφό τους πως λόγω «διάφορων κολλημάτων» αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν στην έκθεση φέτος. Παράλληλα όμως, ο εκπρόσωπος της εταιρείας
«Όμικρον Εκθέσεις» απάντησε με τον από 22/3/2017 έγγραφό του πως παρόλες τις προσπάθειες της εταιρείας του, οι παραγωγοί δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος διότι τις τελευταίες χρονιές που έγινε η έκθεση είχαν ζημιά.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι η έκθεση δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος και δήλωσε πως η Δημοτική Αρχή θα εξαντλήσει όλα τα μέσα προκειμένου να επιλυθεί το πρόβλημα και να συνεχιστεί ο θεσμός και να μη γίνει η Ανθοκομική Έκθεση της Βάρκιζας άλλο ένα θύμα της οικονομικής κρίσης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.