Δήμος Ηλιούπολης: Πάνω από 600 μαθητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Τεράστια επιτυχία σημειώνει στην Ηλιούπολη το Κοινωνικό Φροντιστήριο.Ένας θεσμός που υιοθετήθηκε στην συνέχεια και εξαπλώθηκε σε όλους σχεδόν τους Δήμους της Ελλάδας, που ακολούθησαν το παράδειγμά της Ηλιούπολης για να στηρίξουν την μαθητιώσα νεολαία και την εκπαίδευση στη χώρα μας.

Το 2011 ο θεσμός ξεκίνησε στο πλαίσιο της συνολικής πολιτικής του Δήμου, των ίσων ευκαιριών, της στήριξης των ευπαθών ομάδων και της έμπρακτης υποστήριξης της προσπάθειες των μαθητών που μάχονται για μια θέση στις πανελλήνιες εξετάσεις ή που χρειάζονται βοήθεια για να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο σχολείο.

Το γεγονός ότι οι μαθητές αυτοί σημειώνουν μεγάλες επιτυχίες στις Πανελλήνιες εξετάσεις αποδεικνύει τον ουσιαστικό ρόλο που διαδραματίζει το Κοινωνικό Φροντιστήριο και μας γεμίζει αισιοδοξία για την συνέχιση του και τα επόμενα χρόνια.

Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει το Κοινωνικό Φροντιστήριο πάνω από 600 μαθητές Γυμνασίου – Λυκείου και συνεχίζουν να το αγκαλιάζουν κάνοντας τον έναν θεσμό με σοβαρότητα, συνέπεια και αξιοπιστία.

Την ευθύνη για τον σχεδιασμό και την λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει να έχει ο κ. Ηλίας Πανταζόπουλος (χημικός) νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης, ο οποίος με την αρωγή των εξαιρετικών συναδέλφων που υπηρετούν ή όχι στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, έχουν καταφέρει με την εθελοντική αμισθί συμμετοχή τους, να παρέχουν υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και ουσιαστική βοήθεια στους μαθητές και τις μαθήτριες που έχουν ανάγκη και θέληση.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.