Γλυφάδα: Συγκίνηση για το θάνατο του Σπύρου Βαμβακερού




 Μεγάλη συγκίνηση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Γλυφάδας, ο θάνατος του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρου Βαμβακερού, που έφυγε από τη ζωή την Δευτέρα 24 Απριλίου, μετά από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 4 το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, αποχαιρέτησε τον Σπύρο Βαμβακερό, γράφοντας στη σελίδα του στο facebook:

Ένας σπουδαίος Γλυφαδιώτης, ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σπύρος Βαμβακερός, δεν είναι πια κοντά μας. Διακρίθηκε για το ήθος του, ξεχώρισε για την εντιμότητά του,χαρακτηρίστηκε από την αυθεντικότητά του. Θεωρήθηκε από πολλούς -και όχι άδικα- η ζωντανή ιστορία της Γλυφάδας. Γιατί υπηρέτησε για χρόνια την πόλη μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης, κληρονομώντας σε όλους εμάς, τους νεώτερους, ένα μοναδικό αποτύπωμα προσφοράς και ένα αυθεντικό παράδειγμα αξιοπρέπειας και καλοσύνης.

Θα τον θυμόμαστε πάντα.Για το σημαντικό έργο του.Για τις αδιαπραγμάτευτες αξίες του.Για τον ανυποχώρητο χαρακτήρα και τις αναλλοίωτες αρχές του,με τις οποίες πορεύτηκε μέχρι το τέλος.Θα τον θυμόμαστε για όλες εκείνες τις στιγμές οι οποίες σημάδεψαν πολλούς από εμάς στο ξεκίνημά μας. Αντίο Πρόεδρε. Καλό σου ταξίδι.

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης με τον εκλιπόντα πρώην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.