“Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!”




Εν όψει των εορταστικών ημερών του Πάσχα, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, με την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών και εθελοντριών, που κάλυψαν επαρκώς την έλλειψη προσωπικού, στήριξε έμπρακτα όλους τους ωφελούμενους των Κοινωνικών Δομών, με κεντρικό μήνυμα «Και αυτό το Πάσχα κανένας συμπολίτης μας μόνος του!»
Όλη τη Μεγάλη Εβδομάδα, κατά την οποία ξεκίνησαν διάφορες διανομές, δόθηκαν συνολικά σε οικογένειες ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, ανάλογα με τις ανάγκες τους:

• 150 ζευγάρια παιδικά παπούτσια, δωρεά της εταιρείας ΤΟΜS, μέσω της Οργάνωσης «Μαζί για το παιδί».
• 160 Δωροσακούλες που περιείχαν λαμπάδες, παιχνίδια και ρούχα που συγκεντρώθηκαν στη φετινή δράση «Γίνε κι εσύ Νονός» του ΣΚΑΙ και της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ, αλλά και τρόφιμα.
• 160 μπάλες ποδοσφαίρου, ευγενική προσφορά της Ελληνοαμερικάνας ακτιβίστριας Alexandra Christ.
• 150 κουπόνια αγοράς κρέατος, μια ευγενική προσφορά της επιχείρησης Αφοί Νασόπουλοι Α.Ε. και του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραγωγών «ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ».
Ακόμη, τα ΚΑΠΗ της πόλης του Αγ. Δημητρίου προσέφεραν το ποσό των 1200 € στο «ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες». Το ποσό αφορά στα έσοδα από το χριστουγεννιάτικο bazaar.

Βασικός και πρωταρχικός στόχος της διοίκησης του Δήμου Αγ. Δημητρίου ήταν, είναι και θα είναι η ευημερία όλων των πολιτών και η διασφάλιση ενός μέλλοντος με δικαιοσύνη και ισότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες. Ειδικά για τις ευάλωτες, όπως αυτές των παιδιών και των γυναικών, των ανέργων, των απόρων, των ηλικιωμένων και μοναχικών ανθρώπων, των μεταναστών και των προσφύγων. Πρόκειται για ένα στόχο με προκλήσεις, που όμως ο Δήμος φροντίζει κάθε φορά με επιμονή και αφοσίωση να κατακτά.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.