Λούλούδια 100.000 ευρώ στα πόδια του Ρέμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




(από το mononews.gr) H σκηνή έμοιαζε φουτουριστική, βγαλμένη θαρρείς από κάποια ταινία και όχι από την Ελλάδα της κρίσης, που ενίοτε «αναστενάζει» στα νυχτερινά κέντρα της παραλιακής και όχι μόνο… Σάββατο ξημερώματα στην Fantasia, ο Αντώνης Ρέμος ερμηνεύει τις μεγάλες του επιτυχίες και ακριβώς από κάτω του τρεις φίλοι του επιχειρηματίες, επιδίδονται σε έναν λουλουδοπόλεμο άνευ προηγουμένου.

Οι κ.κ. Σέρρος Μύρτας και Στέλιος Τσακίρης στέλνουν κατά σειρά ο καθένας τους τις κοπέλες του μαγαζιού στην πίστα να αδειάζουν δεκάδες δίσκους στα πόδια του Antonio, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του.

Σε στιγμές που «τρελαίνονται» πετάνε οι ίδιοι τους δίσκους κατά δεκάδα με τις λουλουδούδες να τρέχουν για να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα μπορούν με νέες προμήθειες.

Ιδιαίτερα ενθουσιώδης στην ρίψη άνθεων προς τον Ρέμο ήταν ο επιχειρηματίας κ. Σέρρος Μύρτας, κολλητός φίλος του Αλέξανδρου Αγγλούπα και του Ζαννή Φρατζέσκου, ο οποίος περιτριγυριζόταν από κάποιες δροσερές υπάρξεις, τις οποίες έρανε και αυτές.

Σταθερή αξία παραμένει και ο κ. Στέλιος Τσακίρης, επιχειρηματίας στον χώρο της υπόδυσης, ο οποίος δίνει ανελλιπώς το παρόν στα μαγαζιά που εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και τον «χτίζει» με λουλούδια, εδώ και χρόνια, ενώ θεωρείται πια καλός του φίλος.

Ο πόλεμος των λουλουδιών σύμφωνα με πληροφορίες άγγιξε τις εκατό χιλιάδες ευρώ σε σύνολο, ενώ ήταν τέτοιας ορμής, που ο Ρέμος «θάφτηκε» με δίσκους πιο πάνω από την μέση του.

Χρειάστηκε μάλιστα να κοπανάει με την βάση του μικροφώνου τους δίσκους για να μπορέσει να βρει… πίστα και να την στερεώσει κάποια στιγμή, μέσα σε αυτό το χάος των γαρύφαλλων και των φανατικών του που παραληρούσαν.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.