Παμποντιακόν Πανοΰρ 2017 τη Θωμά ‘ς σα Σούρμενα (δείτε το πρόγραμμα)




Ενενήντα πέντε χρόνια μετά το βίαιο ξεριζωμό των προγόνων μας από τις πατρογονικές τους εστίες στον Ιστορικό Πόντο, η Ένωση Ποντίων Σουρμένων  διοργανώνει την εβδομάδα της Διακαινησίμου, ένα πενθήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων, ορόσημο των απανταχού της γης συμπατριωτών μας, που έρχονται στα Σούρμενα για να τιμήσουν και να βιώσουν τις ιδιαίτερες αυτές στιγμές του πολιτισμού μας. Οι εκδηλώσεις στα Σούρμενα είναι στη συνείδηση όλων μας μέγας θεσμός αντίστασης στην τάση για αποσύνθεση της κοινωνίας μας και των πολιτιστικών μας αξιών. Η Ένωση Ποντίων Σουρμένων που την Κυριακή του Θωμά γιορτάζει τα 93 χρόνια από την ίδρυσή της, ως γνήσιος εκφραστής και θεματοφύλακας της ποντιακής παράδοσης και του Ταφικού Εθίμου, σας προσκαλεί και φέτος και σας καλωσορίζει στο Παμποντιακόν Πανοΰρ 2017 τη Θωμά ‘ς σα Σούρμενα

Δείτε το πρόγραμμα για το Παμποντιακόν Πανοΰρ 2017

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.