Πρωτομαγιά στη Γλυφάδα




 

Ο Δήμος Γλυφάδας και η Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε) και τα σωματεία-μέλη της σας καλούν να γιορτάσουμε την Πρωτομαγιά του 2017 με ένα τρόπο ξεχωριστό και …νοσταλγικό.

Η «1η Ανοιξιάτικη Στατική Έκθεση Γλυφάδας» θα πραγματοποιηθεί αυτή τη Δευτέρα, 1η Μαΐου, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι με δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες και άλλα σπάνια οχήματα.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα συνοδεύεται από μουσική εποχής με τον Πασχάλη που θα τραγουδά ζωντανά στο χώρο της εκδήλωσης!

Η συνάντηση των ιστορικών οχημάτων θα πραγματοποιηθεί επί της λεωφόρου Αγγέλου Μεταξά (από το ύψος της Λαμπράκη ως το ύψος της Ζησιμοπούλου), όπου θα υπάρχουν παράλληλα πολλαπλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, το live του Πασχάλη και πολλά πρωτομαγιάτικα άνθη!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.