Σινεμά με ελεύθερη είσοδο




Ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης ολοκληρώνει τις χειμερινές προβολές της Κινηματογραφικής Λέσχη την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 12.00 το πρωί στο Πολιτιστικό Συνεδριακό κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Κύπρου 68 – πλ. Δημαρχείου) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό με την παιδική ταινία ΡΑΤΣΕΤ και ΚΛΑΝΚ!
Animation 2016 | Έγχρ. | Διάρκεια: 94
Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Κέβιν Μανρό

Όταν ο ραδιούργος Πρόεδρος Ντρεκ απειλεί να καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία, ένας θαρραλέος Λόμπαξ και ένα μικροσκοπικό ρομπότ είναι οι μόνοι που μπορούν να τον σταματήσουν.
Ο Ράτσετ και ο Κλανκ, δύο απίθανοι ήρωες, πρέπει να σταματήσουν έναν μοχθηρό εξωγήινο, τον Πρόεδρο Ντρεκ, πριν καταστρέψει όλους τους πλανήτες του γαλαξία Σολάνα. Ο Ράτσετ είναι ο τελευταίος του είδους του – ένας αθώος ‘Λόμπαξ’ που μεγάλωσε μόνος του χωρίς οικογένεια. Ο Κλανκ είναι ένα μικροσκοπικό, αλλά πανέξυπνο ρομπότ. Όταν οι δυο φίλοι θα ανακαλύψουν ένα επικίνδυνο όπλο ικανό να καταστρέψει ολόκληρους πλανήτες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους Ρέιντζερς του Γαλαξία για να σώσουν τον κόσμο. Στην πορεία θα μάθουν τι σημαίνει ηρωισμός, φιλία αλλά και τη σημασία της αυτοθυσίας.

Το «Ράτσετ & Κλανκ» είναι βασισμένο στο δημοφιλές video game του Sony PlayStation.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.