Συγχαρητήρια στα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας




Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, το 1ο Λύκειο Βούλας επικράτησε με 52-48 του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης κατακτώντας το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα κοριτσιών.

Η τελική φάση του Πρωταθλήματος διεξαγόταν στη Λεμεσό όπου η ομάδα της Βούλας νίκησε στον ημιτελικό το 5ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου με σκορ 69-45 και έτσι προκρίθηκε στον τελικό που την οδήγησε στη μεγάλη νίκη και τη μοναδική διάκριση για τον αθλητισμό στην πόλη μας.

Η σύνθεση της ομάδας

Μαρία Αναστασόπουλου

Αλεξάνδρα Δανδουλάκη

Σαβίνα Καραλή

Ζωή Κορρέ

Ελευθερία Μαγγίνα

Χριστίνα Μαργαρίτη

Βαρβάρα Μυλωνάκη

Μαρία Παυλινέρη

Ιβάνα Ράτσα

Δήμητρα Συγγρού

Γεωργία Τσιχλάκη

Ιωάννα Χατζηβασιλείου

Για τη μεγάλη διάκριση της ομάδας, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε:

«Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια του 1ου Λυκείου Βούλας για τη μεγάλη νίκη τους. Για μία ακόμα φορά η πόλη μας ακούγεται στο πανελλήνιο εξ αιτίας των αθλητικών διακρίσεων της νεολαίας μας η οποία μας πλημμυρίζει πάλι με υπερηφάνεια. Θέλω να συγχαρώ κάθε μία ξεχωριστά τις παίχτριες της ομάδας, τον προπονητή τους, Γιάννη Παπαϊωάννου και όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας και να προτρέψω όλα τα νέα παιδιά της πόλης μας να παραδειγματιστούν απ’ αυτή τη διάκριση και να γεμίσουν τα γήπεδα μας».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.