Συνεχίζονται οι ψεκασμοί στην Περιφερειακή Ενότητα Νοτίου Τομέα




Tο πρόγραμμα ψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών στην Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθηνών είναι σε πλήρη εξέλιξη

Tην Παρασκευή 7 Απριλίου ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κύκλος με ψεκασμούς στον Ιλισσό ποταμό.
Το πρόγραμμα έχει ξεκινήσει έγκαιρα από 23-3-2017. Οι εφαρμογές γίνονται κάθε εβδομάδα κατά τις ημέρες Πέμπτη και Παρασκευή.
Έχουν προγραμματιστεί 18 κύκλοι (72 εφαρμογές) και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την πορεία του έργου, υπάρχει το ενδεχόμενο αλλαγών ή επέκτασης τους, για την καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Όλες οι εφαρμογές γίνονται με εγκεκριμένα φάρμακα που προτείνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.


Τo πρόγραμμα ψεκασμών είναι γνωστό στους οικείους Δήμους ήδη με το υπ΄αριθμ.πρωτ. 4671/03-09-2015 έγγραφό της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε Ν.Τ Αθηνών.
Σε κάθε περίπτωση το πρόγραμμα των ψεκασμών επανεξετάζεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες ανά εβδομάδα, ανάλογα με τις συνθήκες και αν κριθεί αναγκαίο οι εφαρμογές αυξομειώνονται.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.