“Θα κάνουμε μόνοι μας ένα έργο που κανένας εργολάβος δεν θα το έκανε»




“Πεζοδρόμια στην οδό Τυρταίου 25-27 στον Άλιμο (Άνω Καλαμάκι), έξω από σπίτια με, AμεA, υπέργηρα άτομα, τρίτεκνες οικογένειες και εγκυμονούσες γυναίκες”. Με τα λόγια αυτά ο  Dimitris Stantz, περιγράφει τις φωτογραφίες που μας έστειλε στο ΝOΤΙΑ.GR.

Και δεν είναι ο μόνος, αφού ειδικά στο Άνω Καλαμάκι, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα πεζοδρόμια.

Πρόσφατα υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλίμου (24 ψήφοι υπέρ και 2 λευκές) το έργο για την ανακατασκευή των πεζοδρομίων στο Άνω Καλαμάκι.

Το έργο θα πραγματοποιηθεί με αυτεπιστασία και θα απασχοληθεί τεχνικό προσωπικό που αρχίζει να προσλαμβάνεται,  μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (8μηνα).

«Με το προσωπικό αυτό που θα είναι αρκετά άτομα συν μερικούς ακόμη ωρομίσθιους θα οργανώσουμε συνεργεία και θα κάνουμε μόνοι μας ένα έργο που κανένας εργολάβος δεν θα το έκανε» είπε ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης.

«Βεβαίως δεν είναι εύκολο αλλά θα είμαστε από πάνω για να πετύχουμε το μεγαλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν θα κάνουμε ρουσφέτια έχουμε εντοπίσει περισσότερα από 250 σημεία, στο Άνω Καλαμάκι, που υπάρχουν κακοτεχνίες, αλλού μικρές αλλού μεγαλύτερες και θα τις διορθώσουμε.

Οι δημότες μπορούν να μας υποδείξουν και άλλα σημεία. Με το έργο αυτό θα κάνουμε πιο ασφαλή τη διέλευση των πεζών στις γειτονιές.

Σχεδόν το σύνολο των πεζοδρομίων στην πόλη έχει προβλήματα. Περπατάς και κινδυνεύεις να σπάσεις τα πόδια σου, πετάγονται νερά…Και αυτό γιατί οι εργολάβοι, για να γλυτώσουν χρήματα, αντί να ρίξουν τσιμέντο πάνω στο χώμα και μετά να βάλουν τις πλάκες, έριχναν λάσπη πάνω στο χώμα και τις τοποθετούσαν πρόχειρα με τα γνωστά αποτελέσματα».

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.