Αντίο φίλε…




Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου αποχαιρετά τον Σπύρο Βαμβακερό, που έφυγε από τη ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη με τον καρκίνο.

“Μου προσέφερε απλόχερα τις πολύτιμες συμβουλές του, με συμβούλευε στοργικά, πατρικά” λέει ο δήμαρχος για τον Σπύρο Βαμβακερό.

(Γιώργος Παπανικολάου – Δήμαρχος Γλυφάδας) Όταν ξεκίνησε η ιστορία της υποψηφιότητάς μου στη Γλυφάδα, ένας παλιός Γλυφαδιώτης με σπουδαία προσφορά στη πόλη μας, ο Σπύρος Βαμβακερός , από την πρώτη στιγμή με τίμησε με την εμπιστοσύνη και πάνω απ’ όλα με τη φιλία του.

Ειδικά τότε στην αρχή της προσπάθειας το 2013, με υποδεχόταν βραδυνές ώρες συνήθως στην οικία του και πάντα με χαμόγελο μου προσέφερε απλόχερα τις πολύτιμες συμβουλές του .
Με συμβούλευε στοργικά, πατρικά.
Ήταν βλέπετε για χρόνια αντιδήμαρχος και πρόεδρος του δημοτικού μας συμβουλίου, που το βουνό που τότε εγώ έβλεπα μπροστά μου , εκείνος το αντιμετώπιζε χαλαρά, σαν μία άσκηση που μεθοδικά μπορούσε να οδηγήσει σε επιτυχία. Εκεί ήταν πάντα και η κυρία Βάσω που έσπευδε να μας φέρει το κέρασμα για να ακολουθήσει η συζήτησή μας για τα τοπικά μας θέματα.
Με τίμησε μάλιστα με τον μέγιστο δυνατό τρόπο ο Σπύρος Βαμβακερός με την υποψηφιότητά του στην παράταξή μας το 2014.

Και να ξέρετε ότι αυτό το αποφάσισε όχι τόσο με σκοπό την εκλογή του, κυρίως το έκανε για να με στηρίξει προσωπικά σε δύσκολες στιγμές.
Και από τότε πάντα με αγάπη ήθελε να ξέρει αν τα πηγαίνουμε καλά στο δήμο μας.
Η κυρία Βάσω, η αγαπημένη του σύζυγος, έφυγε πριν δύο μήνες .
Και χθές έφυγε και ο Σπύρος και πήγε να τη συναντήσει.
Γιατί πάντα μαζί ήταν σε όλα .
Έδωσε γενναία μάχη για τη ζωή του, όπως άλλωστε πάντα έκανε . Πάλεψε πάρα πολύ.
Λυπάμαι καλέ μου φίλε που δεν πρόλαβα να βρεθώ κοντά σας τις προηγούμενες μέρες. Ξέρω ότι με περιμένατε.
Στην αγαπημένη του και αγαπημένη μας οικογένεια εκφράζω τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια. Στην Γεωργία, την Κυριακή , την Μαρία, τον εγγονό του Κωνσταντίνο και στα αγαπημένα του αδέρφια Πλαστήρα, Αντώνη και Ρένα.
Η Εξόδιος Ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 στον Ι.Ν . του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.
Αντίο φίλε.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.