Ξενάγηση στο νέο Cap Cap που άνοιξε στο Ελληνικό (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Το καινούργιο κατάστημα του Cap Cap ανοίγει στις 21 Απριλίου τις πόρτες του στο Ελληνικό.

Ο Cap Cap, o Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, δημιούργησε έναν ακόμα νέο χώρο, αυτή τη φορά στα νότια της Αθήνας, για να αφηγείται τα γευστικά του παραμύθια στο κοινό που αγαπάει τις ιστορίες που τρώγονται.

Η λειτουργία του νέου καταστήματος Cap Cap ξεκινάει με έμπνευση το παραδοσιακό γαλλικό παραμύθι La Belle et la Bête και σας παρουσιάζει μια μαγική ιστορία που τρώγεται … μέχρι το τελευταίο πέταλο!

Η μαγική είσοδος του νέου Cap Cap στο Ελληνικό

 

Αυθεντικές εικονογραφήσεις από την γαλλική ταινία La Belle et la Bête εκτίθενται στον “Κήπο των Θαυμάτων” του Cap Cap.

 

Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, με τη βοήθεια των Ξωτικών του, τρυπώνει στην κουζίνα του και δημιουργεί για εσάς καθημερινά γλυκά και αλμυρά ξόρκια και ροφήματα. Cupcakes με γεύση λουκούμι τριαντάφυλλο, αφράτο κέικ με σοκολάτα, ρούμι και εσπρέσο, μυρωδάτα τσουρέκια με μαρμελάδες, δροσερές μους με φρούτα και σοκολάτα, τραγανές τάρτες με λεμονόκρεμα και απαλή μαρέγκα, καθώς και το κλασικό αγαπημένο mud pie θα σερβίρονται στο νέο κατάστημα Cap Cap στο Ελληνικό. Για τους λάτρεις των αλμυρών λιχουδιών, ο Cap Cap θα ετοιμάζει καθημερινά τραγανές πίτες με χειροποίητο φύλλο και γεύσεις για κάθε γούστο και τρόπο διατροφής. Τα γλυκά και αλμυρά γευστικά ξόρκια θα συνοδεύονται με λεμονάδες φτιαγμένες με χρυσόσκονη ονείρων, ζεστά και κρύα ροφήματα με βάση την αληθινή σοκολάτα, το τσάι ή τον καφέ, καθώς και μαγικά φίλτρα με βάση το αλκοόλ.

 

 Αναζητήστε το πιο καλά κρυμμένο μυστικό του Κήπου των Θαυμάτων

 

Καθημερινά μπορείτε να βρίσκετε έτοιμες τούρτες σε ευφάνταστα σχέδια και ποικιλία γεύσεων

Τα εγκαίνια στον “Κήπο των Θαυμάτων” του Cap Cap έγιναν την περασμένη Τρίτη, όπου ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο γιόρτασε τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. 

Cap Cap Ελληνικό – Ο Κήπος Των Θαυμάτων

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από 8:00 – 23:00

Διεύθυνση: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, 167 77, Ελληνικό

Τηλέφωνο: +30 210 96 45 008

Facebook Page

#capcapelliniko

#capcapgr

Φωτογραφίες: Αχιλλέας Κολακλίδης

ΠΗΓΗ: thedailyowl.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.