Παλαιό Φάληρο: “Η μετάβαση του Παιδιού στις πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης”




Ο Δήμος Π. Φαλήρου, οι Παιδικοί Σταθμοί και η Δ΄ Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνουν Επιμορφωτικό Σεμινάριο με θέμα:

“Η μετάβαση του Παιδιού στις πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης”

Παιδικοί Σταθμοί – Νηπιαγωγεία – Δημοτικό».

δείτε το πρόγραμμα εδώ…

*ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ (ΤΕΡΨΙΧΟΡΗΣ 51 & ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2017, ΩΡΑ : 18:00 – 21:00

H Μετάβαση του παιδιού στις πρώτες βαθμίδες Εκπαίδευσης είναι θέμα που αφορά όλη την οικογένεια, την εκπαιδευτική κοινότητα και την ευρύτερη κοινωνία. Γι αυτό στις 17 Μαΐου στο Δημαρχείο του Π.Φαλήρου θα μιλήσουν, θα ακούσουν και θα σας απαντήσουν εκ μέρους του Δήμου ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κος Yiannis Fostiropoulos,των Παιδικών σταθμών η Διευθύντρια Κα Αθηνα Αγγελοπουλου, η Κα Ρόη Βασιλοπούλου και η Προϊσταμένη Κα Ελευθερία Παναγιωτοπούλου. Για το Νηπιαγωγείο η Σχολική σύμβουλος Κα Ευφροσύνη Βαγή, οι Προϊσταμένες του 9ου Νηπ/γείου Κα Mairy Trifon, του 11ου Νηπ/γείου Κα Τίνα Δέδε, του 4ου Νηπ/γείου η Κα Despina Loizou, η Νηπιαγωγός του 1ου Νηπ/γείου Κα Αλεξάνδρα Πασιοπούλου. Την εμπειρία και την πείρα τους για την Α΄Τάξη του Δημοτικού θα μας πουν οι Κες Athina Tsimenidou, Δήμητρα Ντόκορου και Αρχοντούλα Πισάνου καθώς και Διευθύντριες/ες Δημοτικών σχολείων του Π.Φαλήρου Κα Aggeliki Mastromichalaki, ο Κος Dimitris Ferentinos. Δεν θα μπορούσε να λείπει το κομμάτι της ειδικής αγωγής στην εκπαίδευση με την εκπροσώπηση του ΚΕΔΔΥ με την ειδική παιδαγωγό Κα Γιολάντα Δήμου. Τη θετική διάσταση για την ομαλή μετάβαση θα μας δώσει η ψυχολόγος Κα Katerina Tserga. Θα είμαστε ολοι εκεί να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.