Απάντηση στην παράταξη του Κορτζίδη




(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Μας προκαλεί έκπληξη η ανακοίνωση της παράταξης του κ. Χρ. Κορτζίδη, που επικαλούμενη…. επικοινωνία της με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ν.Α. Αττικής, καταλήγει στο συκοφαντικό για τον επικεφαλή της παράταξής μας, Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, ότι δήθεν δεν υπήρξε πυροβολισμός την 25/4 κατά απορριμματοφόρου του Δήμου, προχωρώντας παράλληλα σε καθόλα ψευδείς και κακόβουλους εναντίον του ισχυρισμούς, ότι δήθεν ο Δήμαρχος παραπληροφορεί τους πολίτες κ.α.

Ο κ. Κορτζίδης δείχνει να αγνοεί σκόπιμα ότι:

1. Υπάρχουν οι μαρτυρίες του οδηγού του απορριμματοφόρου και των συνοδών του τις οποίες δεν έχουμε λόγους να αρνηθούμε.

2. Υπάρχει η σκληρή ανακοίνωση του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου για το γεγονός πάνω στην οποία βασίστηκε και η δημοτική αρχή για να καταγγείλει το περιστατικό

3. Υπάρχουν καταγγελίες στην Αστυνομία από πολίτες για παρόμοια περιστατικά που έχουν συμβεί στον ίδιο δρόμο με τα δικά τους παμπρίζ που έσπασαν, όπως μας έχουν ενημερώσει τηλεφωνικά

4. Ο Δήμος δεν έχει, μέχρι τώρα, καμία επίσημη πληροφόρηση από πλευράς Αστυνομίας που έχει επιληφθεί για την διαλεύκανση των γεγονότων αυτών. Την έχει όμως ο κύριος Κορτζίδης που έσπευσε να βγάλει…. απόφαση προσβάλλοντας, πρώτα από όλα, τους εργαζόμενους του Δήμου μας.

Τέτοιου είδους ανακοινώσεις του κ. Κορτζίδη και όσων λίγων συντρόφων του έχουν ακόμη απομείνει, αποδεικνύουν, για μία ακόμη φορά, τον πανικό που τον έχει κυριεύσει από το γεγονός, ότι έχει πλέον και ό ίδιος αντιληφθεί, ότι οι πολίτες του έχουν γυρίσει οριστικά την πλάτη, όχι μόνο λόγω των αποκαλύψεων για τα «έργα» και ημέρες της πρ. διοίκησης του, αλλά και για την πλήρη αδυναμία του και ανικανότητά του ανταποκριθεί στα καθήκοντά του σαν μια σοβαρή και παραγωγική αντιπολίτευση.

Του ευχόμαστε «καλή τύχη»…..

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανακοίνωση της Δημοτικής Συνεργασίας Ελληνικού-Αργυρούπολης: «Δεν υπήρξε πυροβολισμός κατά του απορριμματοφόρου»

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.